Hilalsarii Kızlar bebeklerinize özel aşılardan menenjit aşısını ne zaman yaptırdınız? 2 ay 24 günlük bebeğim 3. Ayda dedi doktorumuz ama ateş falan yapıyormış sanırım ne zaman yaptırmalıyım?
Helloyagmur Hilalsarii 3.ayda yapildi 10 gun once ates ve huysuzluk yapmadi asidan once calpol verdi doktor asiidan 4 saat snr tekrar verdim cok sukur atesimiz olmadii
Esraarass Hilalsarii valla bende erken yaptırmak istiyordum benim doktorum 1 yaşını bekle ağır bir aşı dedi. 8 yaşında ki çocuğuma yaptım bir hafta ateşi oldu dedi. Ama hastalığın kendisi de ağır. Ben erken yaptırmak istiyorum. Bakalım biraz daha araştıracam
Reykzy Hilalsarii iki aylık aşılarından biriydi üç aşı oldu ikinci ayında karma menenjit verem üçüncü ayında rota oldu sadece
Yusra34 Hilalsarii Her ay a göre dozları farkediyo. Doktorlar ayarlıyor onu bizlerin karar verdiği bi durum değil yani.
Hilalsarii Helloyagmur teşekkür ederm kuzum bilgi verdiğin için bende yaptırıcam da 6. Ayı mı beklesem çok mu küçük diye düşünüyordum
Helloyagmur Hilalsarii doktorunuz ne sekilde uygulamayi dogru bulursa o yolu izleyin bence :) ama biz ilk dozu atlattik 2 tane kaldi 2. Yi 5.ayda olucaz nasibse
Ecelila Bizde iki gün evvel yaptırdık çok şükür az bi ateş o gün huysuzluk oldu hafif atlattık cnm korkma benim kadar o asiya takıntı yapan olmasın ınsallah seninkidd hafif gecer
Esraarass Hilalsarii aslında 2 aylıktan itibaren yapılabiliyor bu aşı. Doktorum yaşadığımız bölgede Suriyeli çok az o yüzden risk az ama suriyelilerin çok olduğu bir yere gideceksen 6 aylıktan yaptır dedi. Bilmiyorum deşiğim gibi araştırcam. Menenjit çok kötü bir hastalık. Aşısı varken neden yaptırmim
Esraarass Reykzy 2. Ay aşılarında menenjit aşısı yok ki 🤷🏼♀️ Menenjit aşınısı kendiniz almanız lazım özel aşı devlet yapmıyor.
Nesleeshah Hilalsarii bize 3.ay aşısı olarak sadece rotavirüs aşısı olucak dedi ikinci dozu da 5.ayda.. sanırım menenjıt daha sonra..
Prensinannesi23 Hilalsarii benim oğlum menenjit geçirdi 2 ay 20 günlük 1 buçuk ay oldu enfeksiyon bölümünde takip ediliyoruz doktora sordum 6. Aydan sonra yaptıralım önce 2-4-6 aylık aşılarını oldun üst üste aşı ağır gelmesin dedi