Sontvbukucu Mirsim ne şartlarda kabul ediliyor bizim hicbirseyimiz yok tek çalışan var evde kabul edilmedi 🤷♀️
gulcanemin Mirsim kaç gün içinde belli oldu canım bende başvuru yaptım 5 gün oldu ama arıyorum başvuru görünmüyor diyor yardımcı olursanız sevinirim eğer kabul edildiyse 29 nda paranız yatacak inşallah
Mirsim Sontvbukucu bizim ihtycmz vardı ve çıktı ,umarım gerçekten ihtyci olanlara çıkar gerçi daha parayı almadım ,sadece kabul edildi yazısı var
kuzeyyildizi_ Sontvbukucu memur dışında herkese çıkıyor sigortalılar dahil tekrar yapın kabul olacaktır kabul olmazsa sosyal yardım merkezine gdin ordan yapın
anataraf1leoparbenim Sontvbukucu bende kaç tane başvuru yaptım üstümüzde araba bile yok ki eşim dükkanı da devretti borçla kaldık ortada bize zerresi çıkmadı 😞 ihtiyacı olmayıp evi arabası olan insanlara çıkmış hakkımı helal etmiyorum .
Sirinbusra gulcanemin canim bende temmuzun 29 unda başvurunuz kabul edilmiştir diyor hesap numarası vermiştim para oraya yatmismidir .
Sontvbukucu gulcanemin reddedildi yaziyor başvuru sonucunda. Muhtaç olmama yaziyor. Ev kira, ben işten çıktım sadece eşim çalışıyor. Üzerimize kayıtlı tapu arsa yok
gulcanemin Sontvbukucu tekrar başvuru yapin ve en başta aile destek yardımına başvuru yapmak istiyorsunuz evet dediniz mk
Alyamom26 Sontvbukucu benimde aynı durum muhtaç olmama nedeni ile reddedildi diyor yani üstümüze herhangi bir ev arsa araba vs yok ben çalışmıyorum ve devletten hiç bir yardim almadık şimdiye kadar ama yine de çıkmadi
Sontvbukucu gulcanemin tekrar yaptım zaten aile destek programına başvuru yaptım evet. Yani bize de çıkmıyorsa kime çıkıyor onu merak ettim.
areninannesii gulcanemin merhaba bende başvuru yapmıştım . 27 temmuzda sürekli bakıyordum bişey yoktu şimdi baktım yardım ekleme tarihi ve yardım numarası yazıyor kabul edilmiş mi oluyor . Ana ekranda süreç devam ediyor diyo ama kabul edilmiştir yazmıyor . Biliyorsanız yardımcı olur musunuz
gulcanemin tubiiik_ 5 gün içinde kabul edildi bende başvuru yaptım ama 144 arıyorum başvurunuz sisteme düşmemiş diyo
tubiiik_ gulcanemin ilk basta onaylanmadi 14 agustosta tekrar basvuru yapin dedi bende oylesine bakim dedim kabul edilmis kabul edilme tarihi 5 agustos yaziyor
gulcanemin tubiiik_ canım en alt kısımda kömür desteği doğal gaz desteği yazıyor ve ısınma desteği istemiyorum vardı hangisini isarwtlednz
Sirinbusra tubiiik_ banada çıkmış IBAN girmiştim ama elden veriyorlar diyorlar .siz parayı aldığınızda bana yazarmisiniz. Elden mi hesaptan mi onu bilim .evde değilim de ben
gulcanemin tubiiik_ evet canım bakıyorum vakif değerlendirme sürecinde diyor hiç bişey adımıza Yok kendimde kiradayim
Busbirisi tubiiik_ sonuçlara nerden bakılıyor , birde bu yardım beldiyenin saysainda olan yardım demi
Sontvbukucu Mirsim bizim de ihtiyacımız var zaten o yüzden başvuru yaptik en azından cocugun bezini falan alırdık. Ay sonu yatiyor heralde paralar
Sirinbusra Mirsim parayı alınca bana yazarmisiniz eldenmi veriyorlar hesabami yatıyor . Ben evde değilim de . Eve gelirse alamam onu bir ogreniyim internet tede yazmıyor