MinnakAsel Merveges evet malesef ödemesini almayani duydum karttan dolayı sanırım PTT de yoğunluk olmasın diye ugra canım yatmaean önce muakak edin benim Allah’tan önceden elimde vardı😂 çektim parayi
Merveges MinnakAsel aynen öyle yapacağım kartı alayım inşallah yoğunluk baya oluyormuş 😂 sen bir kez mi aldın ne kadar yattı sanırım herkese farklı mı yatiyormus
Sirinbusra MinnakAsel PTT ye gittim bugün . Evet çıkmış ama tam görünmüyor dedi üzerine veremiyorum kartı dedi para yarımca haber vericek numaramı aldı gel yardımcı olurum dedi
MinnakAsel Merveges canım zaten tek ödeme yattı kabul olan herkez bir ayı aldı 550 aldım ben üç kişiyiz 450-600 arası değişiyor rakamlar 🙂
Sirinbusra MinnakAsel inşallah 😊 ben geçen ay da alamadım . Başvuru tarihinden itibaren verilir diyor nette. İnşallah iki ayı birden alırım . Alırsam oğluma gram alicam
MinnakAsel Sirinbusra yok kuzum yatmamış görünüyor 144 arıyorum güncelleme var deyip kapatıyorlar vazmigecti devlet acaba ödeme yapmaktan😂
minikcivcivlerinannesi Findikzadem ben geçen ay para almadım başvuru yapmıştım bu ay kabul edildii yazıyor sadece siz ce bende para alır miyim bu ay
minikcivcivlerinannesi MinnakAsel ben temmuz ayında başvurdum ama bir kaç gün önce kabul edildi yazısını gördüm para alan arkadaşlar bu ay para vermiyorlar mi acaba.ben kimse sorsam bilmiyor bana da net bilgi veren arkadasim olursa çok sevinirim
minikcivcivlerinannesi Bende e devlete bakıyorum bakıyorum yok yatsa keşke ya kışlık bir sürü şey alınacak ay sonu hiç paramiz kalmadı pazara markete hep giderim diye hayal etmiştim acaba yatar mi ki bugün yarın kızlar