Bercestee Canmmel-26 taze bi görüntü olmamış saçınızda, cila attıtıp mor şampuan kullanın çiylikler gider o zaman bi nebze
anataraf1leoparbenim Canmmel-26 bilgin olsun bunun üstüne kendin bile tek renk boya atsan siyah dışında çoğu renk akarak bu saça yine döner yani benim öyle oldu bende açtırdım blok blok ışıltı gibi baya oldu tabi sıkıldım kızıl a boyadım 3 yıkama da eski saç rengime döndü hemen alışmaya çalışın oturur
Uzaymekiii Canmmel-26 hemen gidip cila yaptırın istediğiniz tonu yakalayana kadar da yaptırabilirsiniz. Benim de öyle olmuştu sonrasında cilayla düzelttiler
Deniz3434 Canmmel-26 mor şampuanla yıkasan daha iyi olur canım direk saçına uygulama biraz yumuşat su ve saç kremiyle karıştır bir tabakta saçına uygula 10 dakika benle ve yıka turunculuk gider
Canmmel-26 Deniz3434 turunculuk şuan yok yeniden yaptırdım saçımı bu rengin koruması için mor şampuanı normal şekilde kullanabilir miyim
Aloneeee Canmmel-26 mor şampuan bazen saç da morluk grilik yapıyor cnm çoğu arkadaşımda denk geldim şuan kötü değilse riske atma. Saçının sarıları Mora dönen gri ye dönen çok oldu. Ha ben kullanıyorum bende olmadı ama neyle alakalı bilmiyorum
Deniz3434 Canmmel-26 evet rengini korumak için haftada iki kere uygulasan yeter canım Pazartesi ve cuma günleri ben müşterilerime öyle tavsiye ediyorum ama direk saça uygulama bölgesel grılik olur bir tabakta hazırla suyla öyle sür turunculuk olmaz gride olmaz
Oli Canmmel-26 yillarca sari kullanmış biri olarak soyluyorum zamanla oturur. Sık sık yikayin. Sertlesme oluyor malesef benim sacimda suan cali gibi 😬 pantenin argan yagi var onu kullaniyorum nemli saca sürülüyor ve durulanma yok. Sac kremi kullanmaniz gerekir mutlaka. Sacinizin rengi guzel duruyor bence biraz bekleyin. Acele karar vermeyin