19haziran Sema065 bende acaba kalabalıktan mi dedim bu olayın ertesi günü eşimin amcaları bütün sülalesi geldi misafirliğe diyebilirim ama hiç ağlamadı sadece anneme bu tepki oda yoktu bianda oldu normalde gülerdi aglamazdi 🤦♀️
Neseli64 19haziran evet etrafını keşfetmeye başladı sevemedi babamı annemi çok severdi babamı sevmedi şimdi 3. Kızım oldu yine aynı olmasa diye dua ediyor babam ki kızlarıma düşkündür hep hediyelere boğar
19haziran Neseli64 ne kötü bir durum onlar içinde torunları uzak onları görünce aglamasi 2 kere böyle yapınca anneme kadının zoruna gitti herhalde ağladı 🤦♀️
Neseli64 19haziran babamlara gittiğimiz de işe giderken oh gitti kurtulduk diyordu alışılıyor artık bi zaman sonra gülüyorduk ama başta nasıl alıştırsak diye kendimi yiyordum benim için de zor oluyordu açıkcası annenizde üzülmesin belki geçici bir durumdur sizin ki daha çabuk alışır
Sema065 @19haziran Anneniz ile sık görüşün görsün sürekli alışır görüntülü görüşme yapın annenizi görsün 🌸
19haziran Sema065 daha 2 aylik görüntülü hergun konuşuyoruz zaten ayrıca böyle tepkisi yoktu anneme karşı bianda olması şaşırttı
Eski9 19haziran benim kızım 1 yaşında eşimin babasını görünce acayip ağlıyor yüzüne bakmıyor adamın ama bizimkisi torunu dibinde olmasına rağmen torunuyla alakası yok ondan diye düşünüyorum ilgilenmiyor pek
BuseBlt 19haziran benim bebeğim 8 aylık oldu o da kayınvalidemi görünce böyle yapıyor banyo yapmayı sevmiyor birkaç kere o yaptırdı ondandır diye düşünüyorum ama yaklaşık 3 aydır ben ve annem yaptırıyoruz alıştı da banyoya ama yine onu görünce yada kucağına alınca ağlıyor 🤷
19haziran BuseBlt alla alla ama seninki 8 aylik yine bilincindw benim ki daha 2 aylik ve bianda oldu normalde anneme gulerdi tepki verirdi kaç kere banyo yaptırdı annem ağlamadı bile 🤦♀️
Berenarya Bende şimdi bununsoracaktim 8 aylık bebegim dün ağlama krizine girdi o kadar ağladiki hemen gitmek zorunda kaldık bebekler neden yapar bunu 😌biri kucağına alsa ağlıyor yabancıları görünce agliyor ne yapabilirim