ElifmNaz Valla benim bebeğimde kaynanam kucağına alınca ağlar deli gibi hele beni görmezse ortalığı yıkar enerji ile alakalı olduğunu düşünüyorum bebekler kötü enerjiyi hissediyor
19haziran ElifmNaz annem bu aralar üzgün morali bozuk acaba hissetti mi diyorum normalde böyle değildi ona karşı 🤦♀️
Papatya2636 19haziran canım daha birinden korkacak ayda değilkiii benimki 4. Ayına giriyor yabancıları daha çok seviyor valla öyle denk gelmiştir
Irmakprensesinannesi 19haziran kziim dkgdugundna beri çok sıcak ilimlidir ama babaanesine karşı sıkıntı daha görür görmez ağlar 1 yaş 13 günlük hiç degismedi
19haziran Irmakprensesinannesi alla alla ama benimki aglsmazdi anneme karşı 2 kere oldu normalde gülerdi banyosunu bile annem kaç kere yaptırdı hiç sesi bile çıkmayan çocuk 🤦♀️
19haziran Wonderful_mom benim ki normal aglama değil ama ağlamaktan helak olacak derecede susturamiyorm normalde hiç böyle ağlamaz 🤦♀️
Halimea 19haziran benim kızımda öyleydi son 1 aydır cok şükür düzeldi. Anneme, kayınbabam ve görümcem de ağlardı. Sesini duyunca krize giriyodu…
Sema065 @19haziran Benim kızım 5 ay 28 günlük hala görümcem de esmer kişilerde ağlıyor 😂😂😂😂 kaynanamların evine gidince hiç susmuyor artık gitmiyoruz onlar geliyor 😂😂
19haziran Sema065 hahaha ama benim ki daha yeni 2 aylik oldu seninki birseylerin bilincinde öncesinde ağlamıyordj dün annemgile gittik görür görmez krize girdi yarım saatte zor susturdum dua kuran açtım da iç çeke çeke nasıl ağlıyor sanki canı yanmış gibi
Neseli64 19haziran benimde ortanca kızım babamı görünce basardı çığlığı baya 2 yaşını geçene kadar babamla aynı ortamda olmakta çok zorlandık
Neseli64 19haziran evet etrafını keşfetmeye başladı sevemedi babamı annemi çok severdi babamı sevmedi şimdi 3. Kızım oldu yine aynı olmasa diye dua ediyor babam ki kızlarıma düşkündür hep hediyelere boğar
19haziran Sema065 bende acaba kalabalıktan mi dedim bu olayın ertesi günü eşimin amcaları bütün sülalesi geldi misafirliğe diyebilirim ama hiç ağlamadı sadece anneme bu tepki oda yoktu bianda oldu normalde gülerdi aglamazdi 🤦♀️
19haziran Neseli64 ne kötü bir durum onlar içinde torunları uzak onları görünce aglamasi 2 kere böyle yapınca anneme kadının zoruna gitti herhalde ağladı 🤦♀️
Neseli64 19haziran babamlara gittiğimiz de işe giderken oh gitti kurtulduk diyordu alışılıyor artık bi zaman sonra gülüyorduk ama başta nasıl alıştırsak diye kendimi yiyordum benim için de zor oluyordu açıkcası annenizde üzülmesin belki geçici bir durumdur sizin ki daha çabuk alışır