Deletedmom_23 Taliskobaby Merhaba Dışarıyı bilmiyorsa muhtemelen binanın etrafında. Onun tanıdık olduğu mama kabı gibi bir eşyasını hemen pencrrenizin altına bırakın dışarıya yabamcı olduğu için mutlaka binanın etrafındadır. Gözlemleyin. Ya bir yere sinmiştir korkup ya da apartmanın içindedir. Bodruma bakın bi. Ama %100 evin etrafında
Taliskobaby Deletedmom_23 Bodrum değil kapalı otopark var korkup oraya gitmiş olabilir mi acaba .? 😢 binanın binaların etrafını 10larca kez dolaştım ama yok … Kendisi gelmeden bulmam mümkün değil ne yapacağım bilmiyorum ..😔😔😔 kum kabını yaş mama kuru mama bahçeye hep çıktığı yere bıraktım umudum kendisinin gelmesi
Taliskobaby Zera inşallah lütfen gelsin de yazayım 😢😢 evin ruhu gitmiş gibi sanki kendimi çok çaresiz hissediyorum
Taliskobaby sarilaciver07 mamasını kumunu koydum bahçeye kapıdan bulması çok zor ama bahçeye gelebilir site bizim köy gibi çok büyük kapalı buradan dışarı çıktıysa zaten imkansız bulması 😔😔😔
Taliskobaby Mcnkarsel teşekkür ederim bahçeye serpsem olurmu acaba … sürekli suluyorlar suyla kokusu gider mi .? Başka neler yapabilirim bilmiyorum dışarıdan çok korkardı başka kedilerle anlaşma ihtimali 0 insanlardan zaten kaçar bir yere girerse günlerce çıkmaz 😔😢 saatler geçtikçe aklıma kötü şeyler geliyor 😢😢
Taliskobaby Woman35 haklısınız koyayım belli mi olur 😢😢 Bursa ataevler mahallesi yükselenpark Özlem 1 siteleri
Taliskobaby 12_yil_sonra bizim burada çok zor çıkmak burası çok büyük köy gibi hangi yerde olacağını kestiremiyorum ve o kadar üzgünüm ki 😢😔
Denizanasi92 Taliskobaby arayın mutlaka yakın bir yerdedir. Benim kedim de böyle kaybolmustu her deliğe baktım bi dükkanın deposuna girmiş minicik delikten. Eğer bakmasaydım ölürdü orda. Her yere bakın herkesi tembihleyin
Taliskobaby Denizanasi92 bizimki de aynısı kesin girdi bir yere çıkmıyor kaybolduğunu anladı bir cesaret çıksa evi bulacak aslında herkese söyledim ama o kimsenin onu görmeyeceği bir yere girmiştir büyük ihtimalle 😪😪 gece 4de bile aradım oyuncağını aldım elime ses çıkaran bütün siteyi dolaştım yok 😪😪
Denizanasi92 Taliskobaby sakin kalmaya çalışın tlfnda kedi sesi açıp deneyin bir de. Çok zor sizi çok iyi anlıyorum insallah bulursunuz
Taliskobaby Denizanasi92 inşallh 😔😢 inşallah gelir yavrum sakin kalmak istiyorum aslında .. ama kızıma odaklanamıyorum yemek yapamıyorum kendimin bile farkında değilim
Annebalisi Taliskobaby Bizim kedimiz 3 gün sonra dönmüştü. Hemde binanın önünde bağırıyodu resmen ben geldim diye😄 İnip aldık hemen sonra ara ara öyle gitmeye başladı bikaç gün sonra geliyordu. Muhtemelen çifleşmek için kaçıyordu kısır değildi. Umarım sizin kedinizde döner 😇
pikacuu Taliskobaby Üzüldüm gerçekten. Şöyle diyim eve direk geleceğini sanmıyorum ama evin yakınlarında olur sürekli kontrol edin. Şuan ürkek olduğu için saklanıyordur. Bizimde kedimiz kaçmıştı. 4 5 gün aç kalmış hiçbir şey yememiş sokak kedileri tarafından dövülmüştü ki kedimiz tırmalamayı bile bilmezdi. Bebeklikten almıştık büyüttük. Neyse ki evin yakınındaki çöp konteynerına gelmiş ordan görüp yanına gittik kendi gelip sarılmıştı. İnşallah sizde bulursunuz. Ama sık sık evin yakınlarına bakın
Mihrimahim16 Kedi evin içinde de olabilir fark etmeden bir yere kapatmış da olabilirsiniz veya kendisi de girmiş olabilir evin her yerini didik didik aradınız mı ? Birde kedin muhakak geri gelicektir başına bir iş gelmez ise ☺️ Kedilerle büyüdüm ben
NehirVolkan Taliskobaby inşallah tabii ki dua ederim bulursanız buraya yazın merak ediyorum ben de inşallah sağlıklı bir şekilde geri döner