Ebru_ekrem_ Lulemom ben kahvaltıdan sonra veriyorum aksama kadar bisey yemek istemiyor akşamda biseyler yedirdiktem sonra 2.yi ıciriyorum bizimki 3 ay da 20 gram almış ondan dolayı başladı doktor size ise yaradımı yani?
Lulemom Ebru_ekrem_ eskiye göre evet işe yaradı. Hatta raporumuz normalde kasıma kadardı. İyi gidiyor diye şubata uzattı doktor. Hala ayına göre 1 kilodan fazla eksiği var ama doktor her ay böyle 200-300 almaya devam ederse yakalar ayını dedi,
Lulemom Ebru_ekrem_ kötüydü. 3 kaşıktan sonra yemiyordu. Zaten o yğzden kilo almıyor. Bi ara çok iyi oldu. Ağzı boş dursun istemedi. Şimdi 2-3 gündür yine yemiyor. Ama sanırım dişten. Çünkü bizim ilk dişimiz 11 aylıkken çıktı. Çıktıktan sonra iştahı çok açıldı. Şimdi yine yemiyor. Yine diş çıkacak sanırım
Ebru_ekrem_ Lulemom benimki 3 ay iyi yedi ona rağmen 20 gram aldi cok hareketli bir çocuk ondanmi anlamadim
Hulyao Ebru_ekrem_ 1 yaşında minik çubuk kraker kızım 8 kilo 76 cm bende istiyorum çünkü yemek istemiyor çok zorlanıyorum biraz toparlansin istiyorum bizede verirler mi acaba
Ebru_ekrem_ Hulyao özel hastanede doktora goturdum hemen vermedi bu mamayi ilk önce bi kac zaman denedi doktor sonra almayınca ve zayıf olunca verdi. Belki size direk verir bir doktorla görüşün
Pamukevlatt Ebru_ekrem_ merhaba başlığı acali baya olmuş ama bebeğimizin yaşı kilosu aynı bende aynı mamayi kullanıyorum bebeğime sizde işe yaradı mı acaba
Ebru_ekrem_ Pamukevlatt bilemiyorum biz 1 aya yakın kullandık sonra oğlum tiksindi asla içmek istemedi biraktik