Ilaydacimen0325- Selinalkis 40ından sonra başlamıştı diye hatırlıyorum az az iki aylıkken anlayıp gülüyordu 💭
LadyGugu Selinalkis İlk bilinçli gülümsemesini 27 günlükken yakalamıştım. Ellerini tutup alkış yaptırmaya çalıştım, çok komiğine gitti sanırım bayağı gülümsedi. Sonra o hareketi her yaptığımda güler oldu. 🥲
Ece__ Selinalkis 1 aylıkken kızımla konuşunca gülmeye başladı, 3 aylıktan sonra sesli gülmeleri başladı şu an 5.5 aylık kahkaha atıyor :)
dreamsareforever Selinalkis aynayı deneyin, benim bebeğim en çok aynada kendine gülerdi, ilk başladıklarında nadir gülüyorlar ama zamanla artıyor, yakında kahkahaları doldurur evinizi, gülücükleri hiç eksik olmasın ❤️
Esra_Deva Selinalkis tebessüm ederken ki ilk görüntümüz detaylı ultrasonda 🥰 Yenidoğan zamanlarında uykusunda gülerdi 😅 Hep gülümserdi 1.5-2 aylıkken kocaman gülerdi damakları görünürdü 😍 6 aylıktan beri ananesi ile oynarken kahkaha atar 😊
Pelinnnn7 Nuraksoyy gülmeye başladığında onlarıda yapabiliyordu renkli şeyleri kartları çok dikkatli takip edebiliyor odamın fonları antrasit bebeğim sürekli onlara baktığı için hepsini bi köşeye topladım açtığımızda toplarken kafasını döndürerek onu takip ediyor kapıda makrome süsüm var ipleri sallanıyor dikkat çekici renk olmamasına rağmen onların sallanması hoşuna gidiyor durunca ağlıyor şuan 58 günlüğüz babası yada ben konuştuğumuzda sanki anlıyormuş gibi gülüyor ve dinliyor
Ysmncelk Selinalkis şuan 4 aylık olmak üzere kahkahalar atıyor biri konuşsads güleyim diye gözlüyor 😍
Talyaninannesi 3 aylikken guluyordu şu an 6 aylik kahkaha atiyor ama kayin validem çok gulduruyorsunuz diyor hemen… ( Kızım hep gülsün inşallah)…
Talyaninannesi eymen_tugce Aman her şeye muhalefetlik işte naparsn benim kendi annemde ayni o yuzden alisigim Allahtan😁🤣