Gokturksmama Selinalkis 2 ay 15 günlüktü ilk gerçek yani bilinçli kahkahasını atmıştı yavrucum 😊 öncesinde de fülüyordu ama kahkaha atmıyordu. Hatta o anı videoya çekiyordum kahkahası çok güzel hatıra kaldı 🥰
Nuraksoyy Pelinnnn7 konuyla alakasız ama ne zaman uzatılan nesneyi kavradı yada su zeka kartlarını takibe başladı yada yapıyor musunuz
Melike_nehir Nuraksoyy benim kızım 5 aylık birşey uzatınca hemen tutar bilinçli olarak bunu da 2-3 haftadır yapıyo birşeyleri takip edebiliyo siz sadece bebeğinizin eline çorap vs takmayın elini keşvedip kullanmaya başlar 4,5-5 aylıkken yaparlar genelde
Pelinnnn7 Nuraksoyy gülmeye başladığında onlarıda yapabiliyordu renkli şeyleri kartları çok dikkatli takip edebiliyor odamın fonları antrasit bebeğim sürekli onlara baktığı için hepsini bi köşeye topladım açtığımızda toplarken kafasını döndürerek onu takip ediyor kapıda makrome süsüm var ipleri sallanıyor dikkat çekici renk olmamasına rağmen onların sallanması hoşuna gidiyor durunca ağlıyor şuan 58 günlüğüz babası yada ben konuştuğumuzda sanki anlıyormuş gibi gülüyor ve dinliyor
nevakus Bilinçli olarak gülmeye 2 aylıkken başladı. Şu an 4 aylık babasını her gördüğünde ve laf verildiğinde gülüyor. 2 buçuk aylıktan beri de kahkaha atıyor günlük 2 doz kahkahamız var bu ara altını açarken üff üff diyince çok gülüyor mesela 😂
Semrayksl 2 aylıkken gülmeye başladı şuan 4 aylık kahkaha atıyor bazen oynattigimizda özellikle babasını görünce
circassian60 Selinalkis bizimki de 2 aylık oldu bugün geçtiğimiz 2 haftadır sabahları uyanınca sohbet ettikçe gülüyor
oglumubeklerken Deletedmom_58 aynı benim oğlum da böyle, kahkaha atıyor ama her zama değil 5 kere sevsem 2sinde ancak kahkaha atar. Diğerleri sadece ağız dolusu gülümseme
Melike_nehir Selinalkis 5 aylığız şuan neredeyse 4 aydır hep gülüyo şuan kahkaha atıyo oyunlar oynayınca😅😁
Mihribanmasall 2 ay 4 günlük bilinçli olarak geçen perşembe den beri gülüyor o da çok nadir. Genelde kaşlarını çatıp bakıyor konuştukça nadir olarak tüm keyfi yerindeyse cevap vermeye çalışıyor