Ozge00 ozgealpaslan bende bu fiyatlardan baby turco aldım ama oğlum çok kötü pişik oldu şimdi onunla uğraşıyoruz
Kayra_Hatice molfix en iyisi gibi ama bebeğe de bağlı . neredeyse tüm bebek bezlerini denedim ya pişik yada kaçırma yapıyor .
Gulsahek Prima kullanıyordum artık bıraktım sızdırma yapıyor ve çırt çırt kısımları sürekli kopmaya başladı şans verdim devam ettim ama içindeki suyu çeken pamuklar kızımın tenime yapışmaya başladı bıraktım. Sleepy kullanıyorum şuan
AleynaNur228 Sleepy den molfixe geçtim gece bezimiz prima ama çok yapıyor çişini ama molfixde gibi güzel geldi bana belki tamamen molfixe geçerim sızma yapmıyor
Burcubatur Sleepy kullanıyordum bezler git gide kötüleşti önceden çok güzeldi molfix denemek istedim 2 aydır molfix kullanıyoruz daha önce geçmediğime çok pişmanım ☺️
Anneolmak_01_06 ozgealpaslan açıkcası ben pek beğenmedim diğerleriyle karşılaştırınca biraz fazla kaba ve kalın geldi. Baby turco kullanmadım. Şuan için prima sleepy karışık gidiyorum. Prima için zaten bir şey söylemeye gerek yol. Sleepy ise yapı olarak güzel ince ve rahat duruyor sızdırma yapmıyor. sadece rahatsız olduğum bir konu bezden küçük küçük parçalar çıkıyor şeffaf popoya yapışıyor bi bunu anlamadım sleepy’de.
livanurvealpinannesi61 Anneolmak_01_06 çoğu bezi kullandım en kötü prima aşırı sızdırma yapıyordu 5 numara felaket kötüydü iç kısmı soylup dökülüyordu az çiş yapsa üzerinden çıkıyordu.
Felfena ozgealpaslan ben baby turco sleepy bio natural sleepy extra ve sleepy natural kullanmış biri olarak en çok molfixten memnun kaldım şimdiye kadar 1 kere bile sızdırmadı hiç pişik sorunu da yaşamadım. Diğerlerinde de pişik olmadı ama sızdırma oluyordu. Çok memnunum molfixten
livanurvealpinannesi61 Felfena sleepy natural ve bio natural kullandım hiç sızdırma yapmadı molfix güzel ama aşırı pahalı 20 tane bez şokta 85 TL.
livanurvealpinannesi61 ozgealpaslan en iyisi evy baby ve molfix ama ikiside aşırı pahalı 156 tane 5 numara 340 TL 20 tane molfix 85 TL şok markette. Sleepy natural kullanmıştım asla sızdırma yapmıyor ama dediğim gibi en iyisi evy baby ve molfix.
Felfena livanurvealpinannesi61 sizde yapmamış olabilir ben sızıntı yaşadım. Ben internetten alıyorum bezleri dolayısıyla pahalıya gelmiyor en son tanesi 1.48 ₺ ye falan geldi bezin öyle düşünün . Sleepy nin en güzeli ekstra olanı bence zaten.
livanurvealpinannesi61 Felfena sleepy extra kullananlar aşırı sızdırıyor dedi. Sleepy serisinde en bana göre en iyisi sleepy bio natural. Bende İnternetten alıyorum molfix 5 numara 156 tane 340 TL olmuş. Aşırı pahalı.
zynn ozgealpaslan ben baslarda prima molfix kullandim sonra baby turcoya gectim gunduz baby turco cirtli bez gece molfix kulot bez kullaniyorum
ktnzehra49 ozgealpaslan iki çocuğumada doğdukları gğndendir molfix kullanıyorum birini 26 aylıkken kestim biri 7 aylık molfix kullanıyorum hala çokta memnunum tavsiye ederim