Kplnnn Fermix kullanıyoruz doktorumuzun önerisiyle temiz içerikli. Sabahları meyve pürelerinin içine 5 damla şeklinde veriyorum c vit ile daha kolay emilimi sağlandığı için
Ysmn11-11 Kplnnn ben de aynısını kullanıyorum kaç aylık bebeginiz 5 damla kullandığınız için soruyorum
Ysmn11-11 Kplnnn bi kutuyu kac gun kullaniyrosun üzerimde 30 gün yazıyor ama sise daha anca yarı oldu benim sen kaç gün kullanıyorsun
PrensesAnnesi1802 Deletedmom_28 ben sağlık ocagının verdiğini kullanıyorum çok şükür öyle bir durumla karşılaşmadım şuan bebeğim 5.5 aylık monovit D3 kullanıyorum
Deletedmom_28 PrensesAnnesi1802 çoğu bebeğe kabız yapmış o + bizimkine de yaptı hemen başkasını aldım ne güzel sizinkine yapmamış
NilMomm Minnosanne06 bebeğinizde diş sararması yaptı mı ? Bizde 2-3 ay kullandık dişleri sarardı ya moralim bozluyor ki her sabah fırçalıyoruz
Minnosanne06 NilMomm yooo biz henüz 9 aylığız dişimiz yok ama ben ek gıdaya baslamadan önce su ile temizliyordum şimdi de silikon fırça kullaniyorum
Phersephone Dreamsrain19 Sağlık ocağındakileri kullanmadım içerisinde paraben mevcut uzun süre dayansın diye . Sidefer kullanıyorum kilosuna göre veriliyor ,diş sararma derdi de yok . Diğeriyle dişleri sapsarı oluyor çocukların.
NilMomm Phersephone bende başta sidefer kullanıyordum sonra istediğimiz değerlere gelmeyince ferro sanol b kullandık 1 şişe. Dişleri sanırım ondan sarardı ya. Şimdi sidefer e geçtik tekrardan. Her gün de düzenli fırçalıyoruz ama geçer mi ki sarılığı 🥺
Nisaask NilMomm canım dişlere değmiyecek şekilde vermen lazım. Bana doktor kızımda ekmeğin üstüne damlatıp yada suyuna damlatıp verin demişti
Phersephone NilMomm süt dişleri olduğu için ben pek önemsemiyorum evet fırçalıyorum bende ama üzüm pekmezindn dolayı bizimkinde de üst dişlerde hafif bir sararma oldu. Sağlıklı olsunlar da varsın çıkmasın ☺️
Asil1602 Dreamsrain19 Kabız yapıyormuş biz ocean Microfer kullanıyoruz sağlık ocağının verdiği hiç birşeyi kullanmadık doktorumuz önermedi
Sunay10 Dreamsrain19 sağlık ocağının verdiğini hiç kullanmadım canım ne onu nede kan ilacını hep kendim dışardan özel aldım sende öyle yap
Ezgiogrtmn Dreamsrain19 benim doktorum bestironi vermişti onu kullanıyoruz hiç kabizlik yapmadı çok memnunuz
LohusaCicegi Dreamsrain19 Bizede verdiler ve doktorum bıraktırdı. 6. Ayda ek gıda ile başlatacağını ve başka ilaç vereceğini söyledi. Çocuğum bir hafta tuvaletini yapamadı. Hep ağladı o süre zarfında. En sonunda yaptı ve yemyeşildi. Hatta kop koyuydu yani. Resmen kabız ilacı verdiler dedim.
Yagmuraybar Dreamsrain19 bugun doktora gittim onu kullanmamamı söyledi 5. Ayda kendi verdiği ilaçla başlatacakmış zaten sağlık ocağından aldığım gün kapağı kırıkmış her yere döküldü lekesi de çıkmaz 🤢 biz daha 4. Ayımızdayız teyzesi bakalım doktorumuz ne uygun görecek
Olich Dreamsrain19 bu ilaç paraben içerir bu yüzden bebeğime asla vermedim. Bestiron damla veriyorum kabızlık yapmıyor bebeğim 6 aylık
Dreamsrain19 Olich bnde d vitaminin kullanıyordum bi baktım tarihi gelecek aya bitiyor ama ben daha yeni almıştım şok oldum hemen attim d vitamini gittim kendim ocean almıştım sanırım demir ilacında da özel alacağım güven olmuyor.
Felfena Sağlık ocağının verdiğini ben de almadım Ocean Microfer aldım. Zaten sağlık ocağının verdiği D vitamininin içinde de BHA yani kanserojen madde bulunuyor.
Kplnnn Ysmn11-11 5. Ayda tadımlarla kullanmaya başladık 7 ay 12 günlük hep 5 damla kullandık başından beri
Ysmn11-11 Kplnnn 5. Ayını dolduracak benim ki de ama tadimlara başlamadım daha ben de 5 damla kullanıyorum aya gire değişiyor die biliyordum sizin doktorunuz mı dedi
Aysenurgokduman Dreamsrain19 ferrum kulaniyorum sağlık ocaginki iyi değilmiş doktorum söyledi kabız yapar dişleri siyahlatir dedi onun için eczaneden ferrum aldım aç karnına 8 damla cocugun kilosuna göre veriyosun
DevrimciAnne Aysenurgokduman biz de ferrum kullanıyoruz ama bize sabah 4 akşam 3 dedi bir seferden 7 damla versem sorun olmaz o zaman