MrzBaby Glsmnn ne güzel alışmış kendisi. Bizimkide 9 aylık ama kendisi gece bulup ağzına koymayı bilmiyor daha.
Glsmnn MrzBaby siz gün içinde düşürdüğünde yıkayıp eline verin eliyle ağzına götürün . Gece düşürdüğünde onun eliyle aratın bulun ağzına götürün hissetsin ve koysun canım :)
idilkus OnurAlpsmom ay maşallah ben bunu hiç düşünmemiştim hemen bu gece denicem 😂😂 biberonla mama veriyorum uyanıkken bile kendi tutup içmiyor onu nasıl alıştırırız ki 8 aylık
MrzBaby Gzde1515151 ewet emziği alınca uyuyor ama çok sık uyanıyor emzik için. Ben bırakmayı düşünüyorum. Sizinkide uyumuyormu? Kaç aylık
Gzde1515151 MrzBaby benim ki 2 aylık çok zor emzik tutuyor gece uykuya geçerken bazen alıyor çoğu zaman itiyor içi bulanıyor alsa çok güzel uyuyacak ve de çok gazlı sürekli ağlıyor bana da bir kurtarıcı olurdu ama emmiyor emzik nasıl alıştırdiniz
MrzBaby Gzde1515151 daha küçük ya bu aylarda uyumaması normal. Gaz yüzünden uyumuyordur siz vermeye devam edin alışır emziğe. Benim oğlum istememezlik yapmadı kendi alıştı.
MrzBaby Gzde1515151 9 aylık benimki 6 aya kadar çok akıllıydı uykuları çok iyiydi gazı yoktu ama 6 dan sonra berbat oldu çok huysuzlandı sürekli kucak istiyor uyku uyumuyor bu günleri çok zor geçiyor. Dişte çıkarıyor 4 tane birden çıkardı baya mahfoldum ben yani.