Astral Kızlar e-bebekte indirime girmiş hangisi daha iyi sizce kanz biraz daha geniş, büyük boyu aynı, eni 10 cm daha geniş
Anneko Astral joie kullanıyorum şuan sizinki hangi model bilmiyorum ama bizim kullandığımızdan hem memnun olduğum yönler var hemde memnun olmadığım mesela yatağın kenarında bir gözü yok ıslak mendil bez koyamiyorum ilk kademeden aşağı indirince gece mama vermek için eğilirken uyku sersemi içine düşeceğim diye korkuyorum bu yönlerini sevmiyorum çok kolay toplanıyor pratik istediğimiz yere götürüyoruz o yönde problem yok ayakları tekerlekli o yönünü de seviyorum kesinlikle sallanmiyor bu yönü de güzel siz işlevsellik olarak hangi özelliği istiyorsunuz mesela
ilknur0403 Astral bende de kanz var ben memnunum dogumdan 3 ay önce aldım hatta heveslenip kurduk 5 aydır da bebegim kullanıyor (fazla hareketli bebek yatakta girmedigi köşe yok) bir problem olmadı.
Astral Anneko aslında bunlar benim için problem değil tek sorunu ceplerinin olmaması ben filesinin sağlamlığı çabuk deforme olmamasına bakıyorum daha çok o yönden nasıl
Anneko Astral kalite yönünden joie gerçekten istediğimizi veriyor file kısmı kesinlikle çabuk deforme olabilecek türden değil kumaşı zaten ıslak mendille bile silinebiliyor tek dezavantajı ceplerinin olmaması gece bir şeye ihtiyacım olsa ya komodin üstüne koyuyorum yada mutfaktan gidip alıp geliyorum
ilknur0403 Astral bilmiyorum ama arkadaşım kullandı oglu artık içine sığmıyordu biraz iri çocuğu var 2.5 yaşında normal yatak aldılar sürekli gezen bir arkadasm ailelere kalmaya gidiyor vs gayet sağladı