mamma00 GizemYe Melek1411 Denizanasi92 Bu arada benim tek göğüsüm diğerinden daha büyük daha dolu gibi bu da normal bir şey mi acaba , daha büyüm dediğim 3 katı bu arada😂
Denizanasi92 mamma00 hep o göğsünü vermişsindir benim de sol öyle maalesef hala unutuyorum veya uyku sersemi hep sol göğsü kullanıyorum
Ilaydaa mamma00 benimde göğsüm öyle olmuştu araştırdım burdaki daha önceki sorulsrı okudum solgar kullanan kişiler arttığını söylemiş. Gidip aldım 3 gündür kullanıyorum gerçekten bende işe yaradı
Ilaydaa mamma00 vitamin hapı solgar süt arttırıcı hap yazarsanız çıkıyor eczanelerde satılıyor benimde 2. Çocuğum yeni öğrendim bilseydim ilkindede kullanırdım
TtazeAnne mamma00 benimde 2 aylık oldu ilk zamanlar öyleydi sabah kalktıgimda her yerim sütten ıslanmış olurdu şimdi göğüslerim hem yumuşak hem de hiç öyle akmıyor sütüm. Göğsümu sıkınca süt çıkıyor ama sizdede oylemi
mamma00 TtazeAnne evet sıkınca benimde çıkıyor ama akmadığı için azaldığını düşünmüştüm , sanırım doymasa bebişler durmazdı 💁🏻♀️
Damladenizadar mamma00 mamma00 benimde 3 ay 26 günlük bebeğim aynı şekilde oluyor benimde Sütün azalmasıyla ilgili değil terbiye oluyor diye duydum çevremde herkesin öyle
Ezgi_Toprak mamma00 memeler bir süre sonra terbiye oluyor ve yumuşuyor ve diğer memeden süt akması olmuyor. Sakın sütüm azaldı diye düşünmeyin. Bol su için. Bana bestlak damla çok yaradı. İnanılmaz süt getirdi.
hum55x mamma00 göğüsleriniz terbiye olmuş. Bence bu biraz da genetik ben sütüm artsın diye kırk takla sttım ama nafile bebeğimi doyuracak kadar bile gelmiyordu ne yaptıysam en son bıraktım