CizerBirAnne Sizde <1.20 bile yazıyor olabilir.1.20 bi çok laboratuvarın ölçebildiği en düşük değer, sizin değer daha bile düşüktür demek o işaret. Korkmayın yani, negatif bu. Malesef ben de çok gördüm kendisini vakti zamanında 🙊
ZhraCelik CizerBirAnne ay çok teşekkür ederim adet olduğum gibi spiral veya iğne yaptıracağım 2 günde 1 kilo verdim ya 😂
GericekilmeKorunmaDegill ZhraCelik bende gecen kan verdim böyle yazıyordu bana göre negatif ama arkadaslar ne diyo merak ettm postuna salca olayım hazır açılmışken 🥰
ZhraCelik GericekilmeKorunmaDegill 😂ol bacım ol 😂sizdede 1.20 yazıyor 1.20 negatif mı pozitif mi yazıyor onu görebiliyor musunuz benim 1.20 negatif yazıyor
GericekilmeKorunmaDegill ZhraCelik vala yazmıyo bisey sadece bu var 😂değilimdir herhalde ya 😂2 yaşa hazırlık yapıyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
ZhraCelik GericekilmeKorunmaDegill Allah gönlünüze göre versin benim de 22 aylık oğlum var o yüzden bende istemiyorum Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin
Eda-Ece ZhraCelik 4 defa beta hcg ölçtürdüm ikisinde hamileydim çünkü biri 46bin biri 350ydi. Diğer ikiside 2 ve 1di ve hamile değildim canım içini rahat tut bence 🙂
_YanakReisinAnnesii ZhraCelik arkadaşınızın bi yanlışı var galiba ama sonuç olarak hamile değilsiniz istemiyorsunuz da sanırım Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin diyeyim o zaman 🙏
ZhraCelik _YanakReisinAnnesii ay evet isyan gibi olmasın ama gerçekten henüz çok erken psikolojim hala tam düzelmiş değil yeni bir çocuğa asla hazır hissetmiyorum manevi anlamda çünkü çok takıntılı biriyim 22 aylık oğlum var daha yeni yeni kendime gelmeye başladım
OzlemDoganay ZhraCelik o 120dir arkadaşınız 1.20 diye hatırlıyodur. 0-5 arasında pozitif yazmaz çünkü. 120beta hcg de yaklaşık 1-1.5 haftalık olmuş oluyor sanırım
_YanakReisinAnnesii ZhraCelik ne kadar da bensin 😂😂 bende sırf bu yüzden yıllar sonra bile düşünemem heralde kendimi hazır hissedemem diyorum hep 😬😂
Cansu4401 ZhraCelik bundan 1 ay önce aynı durumu yaşadım benimde aynı sonuç çıktı negatif dendi doğru soylemslwr sonrada adet oldum canım gene olamssan tekrarla