Kızlar Merhaba, oğlum 1 hafta sonra 3 aylık olacak Allahın izniyle.
2.aydan bu yana bebeğimde mukuslu kaka vardı zamanla gürültülü kaka yapmaya başladı, kakasındaki mukus oranı arttı cildinde hafif döküntüler var ve yüzü sürekli kızarıp duruyor bebanthol onarıcı kremi sürüyorum bi güm geçiyor ertesi gün gene yüzü kupkuru ve kızarık. Bağırsaklarından sesler geliyor ve Kakası çok kötü kokuyor (ilk zamanlar koku yoktu) ve akşam 19 oldu mu ağlamaya başlıyor yaklaşık 1 saat onu uyutmaya çalışıyorum. Makat kısmında geçmeyen kızarıklık ta var. Bütün bu belirtileri araştırdım alerjik bebek olduğu yazıyordu doktora götürdüm doktor bana en son ne yedin mukus arttı dedi bende inek sütü içtim dedim(annem mahalleden bi kadından açık süt almıştı). Ben onu diyince o zaman inek sütünü içme bi bakalım azalacak mı dedi bende hocam süt ve süt ürünlerini komple keseyim diyet yapayım dedim hayır gerek yok dedi çünkü 14 gün içinde gayet iyi kilo alımı olmuştu. Eğer komple kesersen sütün kalitesi azalır dedi. Bendr inek sütü içmedim belirtiler devam etti her gün başka bi süt ürününğ tüketmemeye başladım sonuç değişmiyor. Doktorla görüşüp takip kaydı açtırdım alerji testi yapılacak
Bulunduğum ilde test yapılmıyor çünkü.
Şuanda ne yumurta ne süt ürünü ve paketli gıda hiç bi şey yemiyorum ama hala aynı :(