ZAlya05 Super_mom 3510 doğdu 4 aylık kontrolde 7455 kg olmuştu. Meme reddi var bizde az emiyor emdikten sonra ya buzlukta çıkartıp süt veriyorum ya da sağıyorum bazen 90 cc ye kadar içiyor. Bende mama vermek istemiyorum ve böyle bir yöntem buldum sizde deneyebilirsiniz.
Super_mom rua_da_senhora_das_verdades uzun uzun yazmışın canım çok saol kesinlikle öyle biraz minyon Bi hali var oglumun ama doktor direk ek gıda ver sınarda kilosu falan diyince bakamıyor muyum ben diye sinir oldum sık sık emmiyor canım ek gıdaya yavaştan başladık biz ebemizin onayı ile meyve püreleri veriyorum
rua_da_senhora_das_verdades Super_mom meyve ile değilde sebze ile başlamanı tavsiye ederim. Meyvelerde meyve şekeri oluyor. Şekere alişan bağırsak sebzeyi red edebilir.
Super_mom ferlazen aynen öyle canım ama genel Bi kıyas var ya bizim milletimizde onun çocugu senden küçük ama bunu döver maşallah diyenler oluyor deli oluyorum her çocuk kendine özgü ama doktor da sınırda çocugun kilosu mama takviyesi yap diyince aklım karıştı mama vermeyi istemedim ek gıda geldi zaten
Super_mom yuhumgeliy maşallah her bebek farklı işte canım çok zayıf doğup hızlı kiloalan var az alan var degişiyor
BabyAslan Super_mom bende de hep sütüm yetmiyo algısı oluşuyor 3330 37+6 haftalık doğdu oğluşum şuan 2,5 aylık 6700 anne sütü alıyor hiç mama almadı ama beynimden her ağladığında doymuyo düşüncesini çıkaramıyorum. Normal mi bilmiyorum
Super_mom BabyAslan maşallah kilosu gayet iyi canım o algı herkeste vardır bence aglayınca yetmiyor muyum diye ama rahatça uyuyur sa doyuyor dur 😂sana anlattıgıma bakma bende yetmiyor mu diye içim içimi yiyor
PrenssAnnesi Super_mom 3100 gram doğdu oglum 2 aylık 6550 gram olmuş 62 cm de boyu var canım sadece anne sütü ile besliyorum gün içerisinde 1 tatlı kaşığı kadar su veriyorum
Meryemceee922 Super_mom kızım 3,150 doğdu şuan 6 ay 14 günlük. En son geçen hafta sağlık ocağına gittiğimde 8 kilo 600 gram dedi. Bizim hem meme hem mama ilerliyor ek gıdayada geçtik zaten. Bence bebeğinizin kilosu iyi endişe etmeyin.
987ozlem Super_mom merhaba Benim bebeğimde pramatüre 2350 doğdu Geçen hafta kontrole gittik 4650 idi. 2 ay 10 günlük yani doktorun ne diyorsa uy bence meme + mama beslenmesi yapıyorum ben
Super_mom 987ozlem ebe de kesinlikle mama verme ek gıdaya başla yavaştan dedi kimin ne dediği belirsiz
Kubraezo23- ferlazen anladım sağol canım güzel anlatıyorsun, benim bebeğim de 4 aylık olucak fakat doktor 4 aylıkken 7 kilo olması gerekiyor dedi yoksa ona göre ilerlivez dedi de aklıma takıldı normal kilosuna göre de söylemiş olabilir belki