Ddmbdm Buglem_Bugra sizin neyiniz var bende de dirençli okb var aylardır kaç ilaç değiştim geçmiyor stilizanı merak ediyorum ve yarın Dr randevum var sorucam kullanabilir miyim diye ondan size de sorayım dedim
NevannAnnesi Grupyildizi sağıp dökmüşsünüz zaten niye bayıldı çocuk tam boşalmadı mı gögüsleriniz banada doktor lustral yazdı aynı böyle sağ dök dedi kabul ermedim ama şimdi çok iyiyim gerek yok içmeye
Buglem_Bugra ogretmenanne- ilaclariniz ismi ne acaba banada stilizan 1mg duluxx 30 başlandı kulanmaya korkuyorum cesaretim yok yan etkilerinden dolayi
Beri_34 ogretmenanne- ne kadar sürdü sizin acaba bende depresyondayım 1 ay oluyor doktor dün selectra 50 verdi. 20 gündür 25 mg içiyordum
ogretmenanne- Beri_34 anksiyete krizim ilacı 25ten 50ye çıkarır çıkarmaz hemen geçti, bir saat bile sürmedi cidden ama gebeliğin sonuna kadar ve hatta şimdi 50 mg ile devam ediyorum
Beri_34 ogretmenanne- beneğiniz kaç aylık oldu emziriyor musunuz benımki 40 günlük şuan da emziriyprum doktor sıkıntı olmaz dedi