snil alyam_18 Yüzüstü pozisyon ise öyle uyutmak ilk aylar için tavsiye edilmiyor. Ani bebek ölümlerine sebep olabiliyormuş. Dönmeye başladıktan sonra kendi istediği gibi uyumalı, o zamana kadar sırt üstü pozisyon tavsiye ediliyor ☺️
Esmirrr alyam_18 Benim kızımda öyle uyumayı seviyor ve maşallah gelişimi vs de güzel takıntı yapıp kendini üzme güzel anne her çocuk kendine özgüdür sadece öyle uyuyor diye hastamı diyemeyiz sonuçta.
alyam_18 Yok sırt üstü bacakları kendine doğru çekik internete bi yazıp bakar mısınız o pozisyona net bi cevap verebilmeniz adına tam anlatamadım da ben
alyam_18 Sma hastalığı bu ara çok fazla o yüzden bi araştırayım dedim bebeklerde bu pozisyonda uyumada belirtilerin arasındaymış tek benim bebeğim mi öyle uyuyor diye bir korku geldi o yüzden sormak istedim
Yasem12 alyam_18 şimdi siz söyleyince bir tedirgin oldum galiba bu bebeklerde gelişim geriliği fln da oluyormuş bizim geksiim iyi beslenme bozukluğu yok
alyam_18 Teşekkür ediyorum bizimkinde de gelişim beslenme de sıkıntı yokta öyle bi an o çocukları bebekleri öyle görünce araştırmak istedim öyle bi belirti görünce sizlere de sormak istedim