Prensannesi01 Selin3561 eşim de aynı sizin gibi olmuştu doktor krem ve iğne vermişti. Bir de sıcak su torbası koyuyordu sürekli beline.
Sevdaaaa Selin3561 canım aynu durumları bende yaşıyorum şuanda acile gittim ben iğne yaptırdım bide oraya bi uygulama yaptılar ama genede tam olarak geçmedi canjm
Pol34 Selin3561 geçen sene tutuldu iğne vuruldum 8 saat kadar emzirlimiyor ve sütünüzü sağıp döküyorsunuz eğer emziriyorsanız. Daha önce de tutulmuştu 5-6 güne zor kendime gelmiştim iğne olunca 1 güne iyileştim
Selin3561 Prensannesi01 sırtım zonkluyor bıldıgınız Ağrı’dan her yerı agrıyor esınızınde oylemıydı kolay gecmıyor sanırım
Selin3561 Sevdaaaa bide panik atağım sürekli sırtımı dinliyorum neresi agrıyor dıye kafayı yedım klımayı açık unutmuşum yatarken karsısında kaslarımı üşüttüm sanırım sizede çok gecmış olsun kolay gecmıyor sanırım
Selin3561 Prensannesi01 çok gecmış olsun agrıyormuydu çok sırtınız kolay gecmıyor ya 2 gündür benımde
Sevdaaaa Selin3561 aynen hala ağrıyor benim kuyruk sokumun az üstü agriyoo dayabilirsen yaki da iyi geliyor
Selin3561 Sevdaaaa benım agrı geziyor sürekli farklı yerlerde tamamen üşütmüşüm sanırım belim sırtım komple
Selin3561 Helio sıcak ıyı gelıyor dedıler onu da deneyeyim sırt ve yanlarım agrıyor benım sizin de sırtmıydı
Selin3561 Pol34 sırtım zonkluyor bildiğiniz yanlarıma kadar agrıyor çok fena üşüttüm denize de girdim soguk oda yaptı sanırım sizin de sırtınız mıydı
Pol34 Selin3561 evet sırtımdı. Nefes aldıkça sanki ciğerlerime iğne batıyordu. Oturup kalkamıyordum oturduğum yerde uyumuştum. Çok kötü olunca hastaneye gittim iğne yapmazlar sandım ama yaptılar dünya varmış demiştim
Selin3561 Pol34 hadi ya 2 gün oldu maf oldum bide panik atak var bende bısey mı var dıye kurdum sürekli bende gideyim o zaman hareket edıyorum batıyor sırtım çok kötü
Pol34 Selin3561 iğne oldum valla 2 saate etki etti o acıyı çektim eziyet etmişim kendime dedim . Gittiniz mi nasıl oldunuz ?