ballkizimm_ Bsraylmzz bizim doktorumuzda direk evolvia rp baslatti diger mamalara gore kokusu tadi iyi
giresun Bsraylmzz benim bebeğim neocate kullanıyor 2 aylıktan bu yana çok şükür hiç yadirgamadi hatta biberon görünce bayılıyor 😅 doktor şaşırdı nasıl içiyor diye bence baştan nasıl alisirsa öyle gidiyor sanırım
Sinempalas Evolvia ar ile basladık kilosu iyi gıttı ama aşırı kotu gelıyordu kokusu sonra aptamıl ar kullandık sonra bebelac ar da denemıstık bunların koku acısından daha ıyıydı ama doktorumuz bıze bebelac kullanmada dıyordu şeker cokmus diye
Bsraylmzz Sinempalas bende kokusu en iyi olan evolvia diye duydum. Bizde şuan aptamil pregomin as kullanıyoruz ama çok kusuyo bebiş hiç içemiyo
Bsraylmzz simsimum ne açıdan mesela yani bebek sevdi mi yoksa hem mamayı sevip hemde bebeğe yaradı mı kusması falan oldu mu bide kokusu nasıl mamanın
Rika Bsraylmzz tadi guzel bebegin kabul etmesi yonunden bir arti. Diger mamalar hem cok kotu kokuyor hem de tadi guzel degil. Evolvia da vanilya aromasi var doktorumuz direk bu mamadan baslatti digerlerini kabul etmesi uzun zaman alir dedi. Kilo alimi boy uzamasi guzel. Icerdigi vitamin ve mineral miktarlari uyguj ayina. Ve stok sorunu cok sukur cekmiyoruz cunku alerji mamalari biranda piyasadan cekilebiliyor.
Bsraylmzz Rika evolvia yı nereden temin ediyorsunuz trendyolda var ama fiyatı baya uygun emin olamadım
Bsraylmzz ballkizimm_ evolvia mamayı nereden temin ediyorsunuz trendyolfa var ama fiyatı ucuz diye emin olamadım
Bsraylmzz Rika evolvia kullandıktan sonra kakası kıvamlı olmaya başladı koyu. Sizinde mi öyle acaba ?