askbocusum_1 Kızlar bebeğim 2 ay 4 günlük doğduğunda 3 kiloydu.şimdi 5.500 olmış.ama görenler ay çok zayıf diyor.dünde eşimin arkadaşının hanımı ayyyy bu çok zayıf mama ver mama dedi gerek yok dedüm sağlıklı olması yeter! Bu ne saçmalıktır ya resmen toplum insanın ruh sağlığıyla oynuyor 😡
Tintinhanim askbocusum_1 ya vereyim de sen emzir diyeceksin, ya da sinirlerine hakim olacaksın canım 😒 ağzı olan konuşuyor malesef. Kiloyu maharet sanıyorlar..
seydaac askbocusum_1 gerçekten büyük saçmalık ve bunu yapan da malesef hep kadınlar. Benim kızım da 1 yaşında 8buçuk kilo yani zayıf ama sağlıklı çok şükür kimseyi dinlemiyorum artık brn de sağlığı önemli kilosu değil deyip susturuyorum.
Nkht2705 askbocusum_1 benim oğlum 2 aylıkken 5,300’dü.Nasıl zayıf duruyor ki anlamadım yani??Gayet iyi bence ama boyu mu çok uzun acaba?Gerçi öyle bile olsa millete ne yaniii
Deletedmom136 Benim bebeğime bi lokanta çalışanı (erkek) severken şey dedi sizinki biraz küçük kalmış😂 3 aylıktı 6.500dü ne kadar küçük durabilir bilmiyorum millet çıldırmış obez bebek görmek istiyorlar herkesin kucağında
[silindi] Deletedmom136 bebeğim 10 günlükken misafir geldi bize bir kadın bana sürekli gidene kadar bu çocuk çok zayıf çok küçük diyip durdu halbuki bebeğim 3610 gram doğdu boyuda 52 cm di resmen psikolojimi bozdu kadın😂
Farahzeynep Benim bebek 4.5 aylık 6200 gr, zayıfta durmuyor bence, diyenler halt etmiş. Benim kızım da 2 aylıkken 4800dü 🙄
eyll_544 askbocusum_1 obez cocugu saglıklı sanıyolar cünkü ne kadar cahilce mama vercekmişsin bak bak bide akıl veriyo allahım mamayla mı şişircekmişsin siniroldum bende nefret ediyorum öyle insanlardan
Sin21 askbocusum_1 2600 doğdu 5 güne iki aylık olucak 4600 kilosu 😂 ben hepten çiroz o zaman takılma lütfen boşver insanları
Zumraderya Sin21 benim bebeğimde 2.650dogdu 1hafta sonra 2aylik olacak şuan 4.700 kilosu aynı gidiyor demekki😄
Ececavus Her bebek farklıdır bunu anlamak istemiyorlar kızımda 3aylikken 4,5 kiloydu haftaya 4aylik olacak en fazla 5.5olmustur ırsi diye bişeyde var biz eşimde bende zayıf iz bizdende tombalak bisey olcanı sanmıyorum
bugraninannesi2901 Canım benim. Oglumuda gören diyo zayıf filan aşı olunca tartıldı 6 aylığız 8 buçuk kilo hemşireler 9 aylık sandılar ama her gören zayıf diyo insanları anlamak çok zor ya
Songultortcu bugraninannesi2901 ha yaşa böyle insanlardan nefret ediyorum benim kızım 8 aylık 10 kilo komşularım vallahada kızımı görünce hiç bakamamışsın diyo gülüyorum sadece dalga geçmiyorum he peki diyorum
Songultortcu bugraninannesi2901 ha yaşa böyle insanlardan nefret ediyorum benim kızım 8 aylık 10 kilo komşularım vallahada kızımı görünce hiç bakamamışsın diyo gülüyorum sadece dalga geçmiyorum he peki diyorum
bugraninannesi2901 Songultortcu herkesin çevresinde öyle kendini çok bilmiş gibi görüpte hiçbir şey bilmeyen insan çok var sinir bozmaya birebirler 😌
Songultortcu bugraninannesi2901 aynen ama benim zerre umrumda değiller canım yeri geliyor annemler bile söylüyor
[silindi] askbocusum_1 benim kızımda 2 ay 23 günlük 5.200 kilosu doktor mama ver diyor ama vermicem sütüm var maşallah neden yazık ediyim ki sağlığında da problem yok çok şükür doktorlarda obez bebek görmek istiyor nedense
askbocusum_1 @Aynen kızlar ağzı olan konuşuyor normalde pek dinlemem ama üst üste söylenince sinirimi bozuyorlar acaba mı diye düşünüyor insan.sütüm yetmiyor mı diye düşünmeye başladım hatta eşimin bi akrabası kaynanama şey demiş memeleri küçük kesin sütü yetmiyor bu çocuk aç demiş tövbe tövbe😂😂😂😂😂