Fadime5 Merhaba bebeğim 34+6 haftada dogdu şuan tam 5 aylık oldu ek gıdaya ne zaman baslamaliyim sadece mama içiyor anne sütü almıyor
Hilam Fadime5 benim oğlum 38+3de doğdu dün biraz yoğurt verdim bı şey sorabilir miyim bebeğiniz kaç no hangi mamayı alıyor benim oğlum emiyor ama tasinicaz bu sürede annemlere yada kaynanamlar bırakmam gerekecek mama lazım olacak kac no almam lazım
Mimoza-kizim Fadime5 benm kizimd 35 +5 te dogdu biz 5 ay 3 haftalikken basladik tadimlara canm mutlaka yogurtla basla sonra sebzeler en son meyveler olsun
TOSPAMMM17 Fadime5 benim oğlum da 36+1 de doğdu 4.ayda anne sütünü bıraktı ve süt alerjisi başladı o yüzden doktorumuz sebze ile tadımlara başlatmıştı şimdi 6ay 27 günlük gayet sağlıklı canı isterse emiyo canı istemezse mama yiyo
Fadime5 Mimoza-kizim ya bana erken gibi geliyor 5 Ay 8 aylik doğdu ya acaba 7 aylık oluncami başlasam geç mi olur ozaman da
Mimoza-kizim Hilam o zaman 1 numara almalisin 6. Aydan sonra 2 numaraya geciliyor canm 🥰 masallah saglikla buyusun inşallah
Fadime5 TOSPAMMM17 maşallah benimki ufak doğdu bide 1 ay erken muhabbeti var ne zaman başlayacagimi bilmiyorum
Mimoza-kizim Fadime5 o zaman gec olur cnam bizde 8 aylik dogduk doktorum 5 bucik aylikken baslamami soyledi ama ben 1 hafta sonra basladim yinede
AyazsMother Fadime5 Benim oğlumda sadece mama ile besleniyordu biz 5,5 -6 aylıkken başladık tabi doktorumuz ozaman başlamamızı istemişti
Hilam Mimoza-kizim teşekkür ederim peki mama Aptamil iyi mi ilk doğduğun da bı iki kere vermiştim gene içer inşallah
GSevilay65 Fadime5 5 buçuk aylıkti ek gıda geçtik doktorumuz söyledi sadece mama aliodu 4 buçuk ayında anne sütünü bıraktı