1prenses_annesii Kızlar benim kiz 4 bucuk aylik yaklasik bir haftadir huy edindi gece 9 bucuk gibi gece uykusuna geçiyor sabah 7 de uyaniyor diyeceksiniz ki neresi kötü kizim çıt sesine uyanan bi bebek haliyle 9dan sonra evde hiç ses olmamasi gerek ama herkese yakin oturuyoruz aksamlari gelen giden oluyor haliyle bir huysuzlaniyor ki uyutana kadar mahvoluyorum gelen insanlar da rahatsiz oluyor biz zaten cikamiyoruz o saatten sonra bir yere🥲 onceden 12 gibi uyur gunduzleri de aralikli olarak öglene kadar uyurdu haliyle ben de kahvaltimi yapar ev islerimi bitirir yemekli misafir bile agirlardim ama gündüzleri uzun uykusu yok gibi artik en fazla yarim saat uyuyup uyaniyor ay uzun olmuş kusura bakmayın bebekleri erken uyuyan anneler fikir verin duzeniniz nasil😙
auroraleigh 1prenses_annesii Ama zaten buyume hormonu salgilanmasi icin erken uyumasi gerekiyor 🤷🏼♀️ Eve gelenlerden veya gun icindeki islerinizden daha onemli bu bence. 22 aylik oglum 8.30′da uyur sabah 6.30′da kalkar. Saglikli bir rutin oldugunu dusunuyorum.
Meteninanasi 1prenses_annesii bence dokuzda uyuması güzel bir alışkanlık bi süre ara verin davet etmeyin kimseyi bebeğiniz kendine düzen oluştursun derim ama siz bilirsiniz tabi ☺️
Elfvli 1prenses_annesii benim çocuklarım da 9-9.30 da uyur sabah 8-9 arasi da uyanırlar. Olması gereken bu zaten. Bizde onlar da dinlenmiş oluyorlar. Misafir çocuklarımın uykularından, sağlığından önemli değil. Kabul etmeyin. Her akşam misafir mi olurmuş.
1prenses_annesii auroraleigh en ufak sese uyanmasa tabii ki saglikli ama rahat uyuyamiyor biri olunca uyanip duruyor
GokceOrmanci auroraleigh benim 4. Aya girmiş oğlumda 8.30da uyur 7de kalkar. Oda bizde dinlenmiş oluyoruz hem daha sağlıklı saatlerde uyuduğu için gelişimi çok iyi oluyo
1prenses_annesii Meteninanasi tabi ki saglikli bir rutin ama iste her sese kalkiyor bölünüyor uykusu haliyle sürekli
ftsdmrhn Valla kusura bakmayın da bir çocuğun 12 de uyumasına sevibilmez. Çocuk kendi kendine olması gerekeni yapmış. Büyüyen kadar çocuğun kaliteli uyuması için gereken özeni göstereceksiniz ailesi olarak, bunun başka çözümü yok
auroraleigh 1prenses_annesii Biraz sesli ortamlara uyumaya alistirin, sonucta sonsuza kadar gece 12′de uyuyamaz ki
1prenses_annesii GokceOrmanci ya bana da cok iyi geldi tabii ki bana daha çok vakit kaliyor da kendisi rahat edemiyor her sese kalkiyor
1prenses_annesii auroraleigh haklisniz da ne yaptiysam alistiramadim mümkün degil kapidan araba gecse gene gözünü açıyor
1prenses_annesii Elfvli her aksam degil aslinda da kapidan araba gecse uyanan bi bebek öyle diyeyim yani çok zor oluyor dalmasi
auroraleigh 1prenses_annesii Anladim evet kotu olmus ama daha cok minik bence alisacaktir zamanla, 4.ay atagi bitince uykularini duzene sokmaniz kolaylasir 🙏🏻
EgeninAnnesiiii 1prenses_annesii benim evim otoban kenarında. Oglum da her sese uyanıyordu. Zaten gelen geçen arabanin tırın haddi hesabi yok. Birde ustelik haftasonlari hız yalan motorcular geciyor. Her saat uyanirdi. Budizz uyku arkadasi aldim. Araliksiz ninni çalıp pış pış yapiyor ve uyanmiyor suan hicbir sese. Size de tavsiye ederim
tarcinnn 1prenses_annesii valla çocuğumun uyku düzeni gelen misafirden önemli ben gelecek misafire de gündüz gelin derdim 🤷🏽♀️ İlla geleceklerse sessiz sessiz otursunlar 😂 ya da siz ufak ufak dışarı çıkarıp sese biraz daha alıştırabilirsiniz