AyseHafsa merhaba biz 32 aylığız. Yaklaşık 3 ay önce bir kaç sinyal verdi. Bezi altındayken geldiğini söylemeye başladı. Herkes artık söylüyor bırakın bezi dedi ben erken olduğunu düşündüm zorlamadım çünkü bence yaptığımız ilk hata söyleyince hazır sanmamız ve birden tuvalete oturmamız (Baya linç yedim😂)İstersen yapabiliriz dedim anlattım.Ellerimizi yıkarız sileriz falan diye. Geldiğini söylediğinde istersen tuvalete yapabiliriz diyordum genelde kakayı yapmayı tercih ediyordu çişini beze yapıyordu.Sonra yapışkanlı çiş kaka tablosu aldım anlattım. Her söylediğinde istermisin dedim hayır dediğinde asla zzorlamadım tamam dedim. Bu süreç böyle böyle ilerledi. Tek başına merdiven çıkabiliyor söylüyor gece bazen kuru kalkıyor ve bezden rahatsız oluyordu. Son 5 bezimiz kaldı dedim artık tuvalete yapabilirsin diye anlattım. Yaklaşık 15 gündür bez yok ve bir kere bile kaçırmadı. Aklımdan hep güvensiz hissettiği an bağlarım düşüncesiyle gittim yada istemiyorsa biraz daha bezlenir dedim.Yani bu şekilde olmasaydı ne kendimi ne onu yıpratırdım. İnanın zamanı vardır.