1balkizannesi sm_goktugada Benimki de Reyyan Asel çok şeyler dedile rvalla hiç takmamşm düşündüm de😃😃
Gulsahhkyaa sm_goktugada saçmalayın ya benim kızımın adı da ADA LİNA 🤗🤗🤗 kendinizden emin olun lütfen böyle safsatalara gelmeyin i. Siz istediniz koydunuz kimse laf edemez. Ben laf ettirmem laf söyleyeni de bozarım
Luna_woman sm_goktugada Benim kinin ismi de Arslan millet bir iki laf söylüyor başka bulamadın mı diye. Tek cevap BULAMADIM! Bu millete illa Arap ismi olacak.
sm_goktugada Luna_woman ayy evet ben de ona karşıyım beni linçlemeye gelmesin kimse ama Türk’üm ve isimlerin de Türkçe isim olmasını istedim o yüzden
Avakado1 sm_goktugada eşimin annesi de laf yapmıştı kızımın ismini hatta ölen kızının ismini koymak istedi eşimle biz kararı verdik dedim kimse daha tek kelime edemedi. Siz beğenip koymuşsunuz gerisine laff düşmez bosverin
Betibethyy sm_goktugada ben bu konuda en çok ailelerin yorum yapmasına kızıyorum. Sonuçta bizim isimlerimizi koyarken bize sormadılar. Bıraksınlar da biz de kendi çocuklarımıza istediğimiz isimleri koyalım. P.S : Benim kızımın adı da Ada 🥰
Rainnnn sm_goktugada bunu diyenlerin adı neymiş . Benim oğlumun adıda ezel . Herkes geleceği düşünüpte koysaydın diyip durdu . Bende aaaa hiç aklıma gelmedi bilsem sizi arayıp sorardım diye kahkaha atardım 😂
Hilaldenizz sm_goktugada çok güzel ismi var benim oğlumun adıda Göktuğ ona Bile laf yapan oldu ama ben kimseyi takmam ikinci çocuğu düşünüyorum ama oldu diyelim kız heleki Eylül ada olucak nısanlıyken ayarlamıştık eşimle
Acabaymelike sm_goktugada ilk kızımın ismi Toprak ikinci kızıma Ada koyduk millet hiç susmuyor Toprak erkek adıymış Ada neymiş siyen oldu Kimseyi ilgilendirmez ben çok seviyorum isimlerini 🤓❤️❤️