22032022 sevgiicaliss_ ekşi olan herşeyi yedim limonları kesip kesip yedim normalde ekşi sevmezdim deli gibi tatlı yerim ama hamilelik boyu tatlıdan tiksşndim adını duyunca bi tuhaf olup midem bulanıyordu
Hndealnathn sevgiicaliss_ oğlumda un helvası ki 32 senelik hayatımda tövbe Allah’ım çok nefret ederim kaşığımi sürmem ama tabak tabak yedim.bir de yaprak sarması ki onda da yeyip sabaha kadar istifra ettim.kizimda ekşi yeşil mandalina ve ekler
MiracAlpinveUmutunAnnesi sevgiicaliss_ Ay aklıma geldi yine midem bulandı 😞 Hiç birşey yiyemezdim su dahil içemezdim canım balık ve patatesli yumurta istemişti tabi yine yiyememistim 🤭
Avakado1 sevgiicaliss_ asermelerim olmadı ama sürekli ekşi yedim bi tabak yeşil zeytin yediğim olmuştu 😂😂
Beraninannesii sevgiicaliss_ Bir gece ansızın kestane kebap kokmuştu burnuma uyurken sabah eşime dedim köyde yeriz dedi dedim oyle değil carisda arabada satilanlardan aserdim 😂
theAna sevgiicaliss_ pandemide sokağa çıkma yasağı vardı pişmaniye aşermiştim… Bir kutu yiyip sabah kadar kusmuştum sonra. 😵💫
Elfidam sevgiicaliss_ patatesli börek, patates salatası, patates kavurması … 😃 bol karbonhidrat yüklemesi
Pelin05 sevgiicaliss_ metamfetamin aşerdim şaka gibi ama breaking bad izliyorduk orda da bu uyuşturucuyu kullanıyorlardı sanki tadını biliyormuşum gibi aşerdim 🤣🤣 gidip buz yemiştim onun yerine görünümü kristal gibi çünkü