Mariposa sevgiicaliss_ ilk kızımda canım çok eksi yemek istiyordu , erik turşu vs, yedim ama doğuma kadar midem yandı hep :) 2. Gebeliğimde de çok tatlı yiyordum
Balkizlarim sevgiicaliss_ çiğ köfte 1. Hamilelikte. 🤸♀️🙈 hamilelikte : marangoz kokusu 🙄😂😂 hamilelikte yaprak sarma ve midye 🤸♀️🙈
06082020 Feyzosunannesi aynen bizde eşimle bi film izliyoduk adamlar masada karpuz yiyodu bende gecenin saat ikisinde karpuz istiyorum diye ağlamıştım kış günü bide eşimde ertesi günü koca karpuz alıp gelmişti 50 liraya ☺
2papatya sevgiicaliss_ 8 aylık hamileliğim boyunca sadece Ocak ayıydı galiba karpuz aserdim sonrada bişey istemedi canım öyle
superrrmom sevgiicaliss_ ilk gebeliğimde bir şey aşermemiştim ikinci gebeliğimde ilk defa dün midye Aşerdim tren garında hamilelikte zararlı biliyorum ama nefsimi köreltmek için 5 tane Yedim hala aklımda Doğumdan sonra ilk yiyeceğim sırada kendisi 😂
Beno sevgiicaliss_ yol kenarında yapılan gözleme böyle azıcık pis bı yer olacak ama genelde turizm bölgelerinde daha çok olur 😂
Balkizlarim sevgiicaliss_ babam marangoz ustası ordan esinlendi diye düşünüyorum Cook ilginçtir biliyorum 😂😂😂
Halimea sevgiicaliss_ kısın seftali çekmisti cnm buldu esim, diş macunu😂 ama diş macununu yemedim naneli seker yedim. Döner 3 tane yavrumda bunları çekmişti 🤗