cinarinannesiiii Melek1616 nerdeyse 6 aylıkken dönmeye başladı çok hantaldı bebeğim şimdi 3 yaşında tutabilene aşk olsun 😀
Melek1616 cinarinannesiiii Şuan 9ay 20 günlüğüz sadece oturuyor pozisyon değiştiremiyor sizde de öylemiydi
cinarinannesiiii Melek1616 çok hatırlamıyorum ama olabilir çünkü hantal bi çocuktu benim ki yine de bi gösterin
Deletedmom_98 Selanik_guzeli Bence korkmak yerine bir doktora gösterin içiniz rahat etsin. Ben doktor değilim. Her bebek farklıdır. Ama benim bebeğim kendi kalkıp doğrulabiliyordu. Ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka uzmana götürürdüm.
Melek1616 cinarinannesiiii gösterdik bi sıkıntı yok dediler dönüyor oturuyor ama yüzüstü durmak istemiyor
egelsenkonuss Melek1616 hipotonik dediler baya testlere girdi bi şey çıkmadı en son genetik dediler 32 aylık şu an 19 aylık yürüdü 5 aylıkken oturdu erken oturdu ama ben oturmaya çok teşvik ettim sizin bebisin neyi var
Melek1616 egelsenkonuss kafayı geç tuttu oturuyor 2 aydır 9 20 günlüğüz yattığı yerden kalkmıyor dönüyor oturmadan başka pozisyona geçemiyor
maygirl Selanik_guzeli topuk kani aliniyor sma olsaydi illaki cıkardi..ki bukadr gelisim dahi gosteremezdi sma cok baska bisey..
nazlii1_ Selanik_guzeli merak ettim gelişme var mı post üste çıkmış konuşma ağustos ayında gerçeklesmis. Nasıl oldu çocuğunuz