Zlm Selanik_guzeli benimkide yürümesini zamanlar öyle şeyler yapmazdı bence normal tabi yinede bı uzmana sorun ama olduğu yerden kalkıp oturma bence yürüme yada emekleme ile gelen bir ozellik benimkinin arası çok olmadığı için tam hatırlamıyorum o yüzden net birşey diyemem bir ay emekledi sonra yürüdü
Babyloveee Selanik_guzeli merhaba sonuç ne oldu bebeğim 11 ay 16 günlük yakında yaşına girecek sizin anlattıklarınızla aynı. Sonucu bildirebilir misiniz şuan ne durumda bebeğiniz ve doğrulmaya başladı mı ? Ne zaman başladı?
egelsenkonuss Babyloveee Evet hepsini yapıyor bizimki baya geç yaptı, testte bi sorun çıkar mı bilmiyorum ama korkusu çok vardı. Bi kereden yürümeye başladı sizin ne var
Babyloveee egelsenkonuss benim bebeğim 12.5 aylık. Yatarken doğrulamıyor, yüzüstünden sırtüstğne geçmiyor. Otururken bi yere tutunup kalkamıyor. Sadece elinden tutunca yürüyor ya da koltukta sıralıyor ama dediğim gibi otururken kalkma,yatarken oturma yok
egelsenkonuss Babyloveee sıralama genelde doktorlar için yeterli oluyor ama tabii sizin içiniz rahat etmez yonca görgül diye bi fizyoterapist var instagrama video atıyor ben oradan bakıp kızıma hareket yaptiriyodum
EzgiFatihKerem egelsenkonuss merhaba sonucunuz ne çıktı acaba benim bebeğim de 14 aylık tutunup kalkıyor ama sadece beşiğinde ve zorlanarsk yapıyor bunu yattığı yerden de doğruluyor ama iki elini yere koyarak fizyoterapist ile görüştüm tek eliyle kalkmalıymış tutunup kalkarken çok kolay kalkmalıymış öyle söyledi vebana sma testi yaptırmamızı söyledi çok korktum halbuki çoğu bebek de okudum geç yapan sizin bebeğiniz tutunup kalkarken ilk başta zorlanıyor muydu acaba
Melek1616 cinarinannesiiii size bi kaç birşey sormak istiyorum kaç aylıkken desteksiz oturdu dönmesi falan be zaman oldu
cinarinannesiiii Melek1616 nerdeyse 6 aylıkken dönmeye başladı çok hantaldı bebeğim şimdi 3 yaşında tutabilene aşk olsun 😀
Melek1616 cinarinannesiiii Şuan 9ay 20 günlüğüz sadece oturuyor pozisyon değiştiremiyor sizde de öylemiydi
cinarinannesiiii Melek1616 çok hatırlamıyorum ama olabilir çünkü hantal bi çocuktu benim ki yine de bi gösterin
Deletedmom_98 Selanik_guzeli Bence korkmak yerine bir doktora gösterin içiniz rahat etsin. Ben doktor değilim. Her bebek farklıdır. Ama benim bebeğim kendi kalkıp doğrulabiliyordu. Ben olsam içimin rahat etmesi için mutlaka uzmana götürürdüm.
Melek1616 cinarinannesiiii gösterdik bi sıkıntı yok dediler dönüyor oturuyor ama yüzüstü durmak istemiyor