Norveckizi öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah .en başından başlayayım o zaman .gece sabaha kadar aşırı hareketliydi 40+1 sabahı aşağı vajinaya çok tekme atar gibi hareketler hissediyordum.sabah 7.30da bir anda hareket durdu ayağa kalkmamla nişan geldi.kanı görünce ılık bir duş alıp hastaneye gittik ama hiç sancım yoktu.saat 8de ebe geldi 2cm açıklık olduğunu söyledi .saat 12ye kadar 8 cm açıklık oldu ama benim hiç sancım olmadı .ebe birazdan suyunu patlayacağım sancın başlayacak epidural yapalım dedi ben gerek yok hiç sancım yok dedim o Yinede ısrar etti.epidural sırttan takıldı ama hiç acımadı diyebilirim sinek ısırığı nasılsa öyle .suyum patlatıldı sancı başladı ama nasıl bir sancı 😀 .12.30da doğumhaneye alındım 14.20de doğum yaptım .15dikişim vardı 4.075kilo olduğu için zor oldu.öleceğimi sandım doğuramıyacağım beni sezaryene alın diye çok ısrar ettim sancı arasında uyuyaldığımı hatırlıyorum.ıkınma olarakta kabızsın ve popodan ıkınmak gibiydi.dikiş çok ağrımadı iğne yapıldığı için.bebeği hemen benim yanımda giydirip temizleyip verdiler benimle çıktı odaya.dikişler bir haftada iyileşti hiç problem yaşamadım.umarım yardımcı olabilmişimdir.bu arada Meryem ana otunu suya kat derim ben çok inandım ☺️