Nisaoz Arkadaslar Merhaba Kızım 12 aylik olacak ve ben erkenden sosyallesmesi adina oyun grubu ariyorum. Bu semtte oturup da bildiginiz bir oyun grubu var mi acaba?
Nisaoz Dodikom Malesef bulamadim. Ama gaziosmanpaşa belediyesinin oyun atolyesi var cumartesiden arayip randevu aliyorsunuz pazartesi sali carsamba gunleri varmıs. Ucreti ise baya iyi. Ama 18 ay altini kabul etmiyorlar. Biz de ayimizi bekliyoruz
Dodikom Nisaoz anladım çok teşekkür ederim bizde 20 ayligiz, eyüp belediyesininde olsa keşke , eyüp isademe sormaya gideceğim belki vardır
incitomm Nisaoz bende eyupsultanda oturuyorum bana baya yakın ücretini v.s sordunuz mu daha küçük bebeğim ama bilgi edinmek için soruyorum.
Dodikom Nisaoz merhaba bugün isademe gittim ücretsiz denver testi ve otizm testi yapiyolarmis 0-6 yaş arasina, bizimkine otizm testi yapıldı sadece çok ağladığı için, cuma günleri oyun grubu varmış anne çocuk ona katılacağız 🤗
3yasakadarsifirekran Dodikom merhaba oyun grubu için randevu almak gerekiyor mu kaç aydan başlıyor acaba
Kumsal25 Dodikom denver trsti nasıldı her cocuga yapiyirlarmi yada suphelenmeyen cocukta yapilsa sorun oluyormu bidr otizm testi ayrimi acaba
3yasakadarsifirekran Benisahtesevme2 Selam canım İsadem Aile sağlığı ve danışmanlığı merkezi bir çok hizmet veriyor her ilçede var neredeyse
Dodikom 3yasakadarsifirekran evet bir gün önceden arayıp randevu alınıyormuş 2 yaştan başlıyor heralde ama 20 ayligiz alırız dediler
Dodikom Kumsal25 merhaba denver testi 0-6 yaş arası her çocuğa yapılıyormuş otizm testide ayrı yapılıyor anneye 20 tane soru soruyorlar çocuğunuzun gelişimiyle ilgili o kadar 😊