Beyzarya Ayla1225 lansinoh, gümüş kapak, ayva jeli, zeytinyağı, kudretnarı yağı, hassasin krem. Bunların hepsini denedim iyi geldi ama hangisi en çok fayda etti bilmiyorum 😀
River Ayla1225 ilk günler benm de çok canım yandı. Philipsin göğüs kalkanını kullandım iyileşti kısa sürede
Elosunannesi32 Ayla1225 o zaman Philips in göğüs kalkanlarını kullanmanızı tavsiye ederim göğüs ucunun herhangi bi şeye temasını engellediği için sürmüş olduğunuz krem ve yağlarım emilmesine yardım ediyor.
Aysun5455 2 ay 7 günlügüz söyleninlerin hepsini yaptım hiç fayda görmedim aglaya aglaya emziriyorum bildiginiz ciger gibi birde yanıyor başka çaresi yok mu cok perişan haldeyim kalkan takıyorum ama fayda etmedim bende evde takmıyorum acık geziyorum
Zehra-Beren Ayla1225 ben iki bebeğimde de doğumdan bir ay önce kullanmaya başladım doye çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. Doğumdan sonra kullanmama gerek bile kalmamıştı. Keşke siz de öyle yapsaymişsiniz. Çok geçmiş olsun
Ayla1225 Zehra-Beren Bilgim yoktu dogumdan önce kullanilmasi gerektiğini ben sadece dogumdan once nemlendiriyordum.