Super_mom Arkadaşlar oglum 5 buçuk aylık benzinde bazen pembemsi Bi renk oluyor tam pipisinin denk geldiği yerde ne anlama geldiğini bilen var mı doktora gitmeli miyim
Benkimimki Super_mom Sıvı eksikliğinden eğer su veriyosan arttırman lazım vermiyosan daha çok emzirmelisin
Super_mom Ldy veriyorum canım suyu da kendi bırakana kadar veriyorum yaz günü diye bol bol veriyorum zaten
Super_mom Benkimimki su veriyorum canım bol bol ama emzirme konusu da kendi bırakana kadar emiyor zorla verince almıyor zaten aglıyo
Super_mom Fadikkxx suyu da baya baya veriyorum canım hatta acaba çok mu oldu diyorum enfeksiyon mu diye düşünüyordum
Mlknlbnt Super_mom benim kızım da 4.5 aylık 4 gündür pembe şeklinde bezinde leke oluyor tahlilleri temiz enfeksiyon da yok temiz yarın tekrar çocuk doktoruna gidicem
Fadikkxx Super_mom daha bugün doktorumuzla görüştük suyun hiç bir zararı yok bebeğinize dedi. Ama yine de içiniz rahat etmesi açısından götürün isterseniz doktora.
Fadikkxx Super_mom bebeğinizin daha büyük sıkıntılar yaşamasından iyidir. Düzenli olarak Aşı da oluyor onda da iğne vuruyorlar. Öyle düşünün.
Elin34 Super_mom pazar günü oldu bizimde hemen acile götürdüm. Kan tahlili idrar tahlili idrar kültürü temiz çıktı. Doktorumuz sıcak havalarda oluyo dedi bol bol emzir dedi. Kristalleşmeymiş bu olay. Ama siz bence yinede gidin enfeksiyon da olabilir rahat edersiniz
Super_mom Elin34 aynen canım internette yetersiz sıvı diyo ama suyu da bol veriyorum eskiden ne zaman versem emerdi şimdi verince almıyor ki acıkınca alıyor
Alka Super_mom Canım havalar.cok sıcak. Terle atıyor içtiğini . O yüzden idrar az oluyor . Yetersiz sıvı alınca oluyor o leke