Melikeceylin Yemi dogan bebekler de niye popolar mor oluyo hep ve popo basinda ovulmus gibi bi goruntu var ?
Mother_of_Mustafa_Kemal Melikeceylin doktorumuza sormuştuk Moğol lekesi ismi en geç 2 yaşına kadar geçiyormuş erkek çocuklarda daha sık oluyormuş. Hatta oğlumdakini gösterince halk arasında bir sonraki bebek erkek diye inanırlar deyip gülmüştü 😊
AselG Ariyaarya evet evet bizde de var doğum lekesiymiş .. bişi mi yedin siye sorup duruyorlar halbuki yemedim ellemedim de 😁
Talya-merve Allah allah benimde bebeğimde var ama her yenidoğamda olur geçer o dediler , bilemedim 🤷♀️
Buharcik Benim oğlumda da var 7 aylık hala duruyor ama bana azalıyor gibi geliyo. Benim dr normal demişti zaten çevreden de hep normal normal denince normal bu ya diyip geçtim 😂
Ayaniz Melikeceylin moğol lekesi bizdede var poposunda ve belinde 6,5 aylıgız geçmedi ama 5 yasına kadar gecebilir dedi doktor
Mother_of_Mustafa_Kemal Rabiaucler hiç bilmiyorum ama bu geçmişte bazı toplulukların bir inancıymış. Yani tarihte var batıl inanç gibi bir şey değil.
Melek_Eymenim Melikeceylin benm oglumdada var tam popo kemiginde yani arasinda doktor esmer bebeklerde olurmuş dedi korkulack sey degilms
[silindi] Melek_Eymenim benim bebeğimde de var ama aksine bembeyaz tenli pamuk oğlan diye sever herkes 😅
Melikeceylin Melek_Eymenim anladmm niye hep popodaysa onu anlamadm bende dogum yaparken cocugu ters ceviriyorlar popota vuruyorlar da ondan mor saniom😂