bikerem Aysesen-16 evet digerlerinde plastik yaziyor . Metal diye dis govde ve ic sepet farkli oldugundan ikisi yani geneli icin ana baslik olarak metal diyor,yani ici teflon mesela. Dis tutma sepet sapi dahil metal,plastik aksam yok hicbir yerinde.
Aysesen-16 mustafayamaninannesi temizliği nasıl peki bu açık kapalı rezistans olayı nedir zorsa temizlik hiç gerek yok
tospikmomm Ben Karaca kullanıyorum memnunum, güzel pişiriyor ama patates kızartırken iyice yağlarsanız daha güzel oluyor, yarım çay bardağından az bir yağla iyi pişiriyor.
tospikmomm Aysesen-16 yoo öyle yapmıyor ben genelde elma dilimi değil de küp küp doğruyorum patatesi sonra yağla karıştırıyorum iyice kızarana kadar da pişiriyorum güzel oluyo gayet biber sebze kızartması da güzel oluyor ama sebzeleri iyice yağla öyle kızart tan kızartma gibi oluyor
mustafayamaninannesi Feyzosunannesi kime göre neye göre? Post sahibi arkadaşa yorum yapıyorum hiç muhatabım olmayan biri çıkıyor tartışma ortamı yaratıyor askı işlemi de uygulandı mı acaba keşke en baştan silseydiniz yorumları
YeniAnneIstanbul Aysesen-16 bence oluyor balik genelde buharlida yapıyorum ama airfryerda yapınca gercekten guzel ve lezetli oluyor hem kuru da olmuyor
Aysesen-16 YeniAnneIstanbul YeniAnneIstanbul temizliği nasıl mesela tavuğu byle soslayıp atsan olur mu yoğurtlu salçalı sos yapıyorm da bn sıkıntı olur mu
Belis Aysecikk3 COSORI Sıcak hava fritözü 5,5L… https://www.amazon.com.tr/dp/B07N8N6C85?ref=ppx_pop_mob_ap_share suan stokta yok sanırım ben martta almıstım ama model bu 5.5 L olan kardesimde aldı kırmızısını o da cok memnun