bikerem Fresh10 😁dolap kilidi aradim resimde. Evet cocugun acmasi olasiliksiz,tirtikli dis,hem sıkıp hem cekmesi gerekiyor henuz yapamiyor 22 aylik. Şok a 5 tl ye gelmisti oldukca is gorur
Aysesen-16 bikerem mustafayamaninannesi tm arkadaşlar sakin olun tesekkur ederim düşüncelerinizi paylaştığınz için bn biraz daha bakayım birinde karar kılcam
Aysesen-16 bikerem tesekkur ederim sağolun philips’in şeyini atmışsınız da şikayetini aynısı elektrolüksede yaşanmış ürün alınıp memnun kalınmamış bu bu işlerde Bence şans işi annem mesela aynı model aynı marka bulaşık makinesi aldı tıpatıp yani biri iyi çıktı biri kötü ötekini de iyi çıktığı için almıştı ama o kötü çıktı
bikerem Aysesen-16 yok yok memnuniyet degil aslinda degindigim,elbette su iyidir bu kotudir diyemeyiz burada materyali ic rezistansi ve kullanilan watt i degerlendirdim, yani tamamen aksami ile ilgili. Elbette ayni seri ayni uretim urunler bile farklilik gosterebilir haklısiniz tabi ki.
Aysesen-16 bikerem Philips daha ağır basıyor çünkü philips’den bir şey alıp da memnun kalmadığm hiç olmadı ne aldıysam memnun kaldım yani inşallah iyi çıkar alacağız bakalım biraz daha düşünüp
bikerem Aysesen-16 butcenuz dahilinde en iyisini alirsiniz insallah,emin olun zamandan kar edeceksiniz
Aysesen-16 Balbocegi onu da düşündüm ama o İngilizce diye duydum kurulumu falan evet daha uygun benim alacağım da zaten çok pahalı değil 300 lira daha fazla
bikerem Aysesen-16 evet digerlerinde plastik yaziyor . Metal diye dis govde ve ic sepet farkli oldugundan ikisi yani geneli icin ana baslik olarak metal diyor,yani ici teflon mesela. Dis tutma sepet sapi dahil metal,plastik aksam yok hicbir yerinde.
Aysesen-16 mustafayamaninannesi temizliği nasıl peki bu açık kapalı rezistans olayı nedir zorsa temizlik hiç gerek yok
tospikmomm Ben Karaca kullanıyorum memnunum, güzel pişiriyor ama patates kızartırken iyice yağlarsanız daha güzel oluyor, yarım çay bardağından az bir yağla iyi pişiriyor.