khrmankumsl Kızlar 35 günlük bir kızım var ve malesefki çok gazlı huzursuz ve kolik. Gece gündüz uykumuz yok ağlama krizleri ve hatta ağlamaktan katılma hepsini yaşıyoruz. Bana bu sorundan nasıl kurtulabileceğimi söylermisiniz. Mümkünse ( Arabayla gezmek müzik sesi rezene ninni pışpışlamak ve damla kullan salla ) demek dışında etkili bir çözüm olsun çünkü hepsini yapıyoruz ve malesef çözüm olmuyor. Mama + Meme olarak gidiyoruz mamız ise Golden Goat mama önerileri alabilirim mesela ..
ayazasaf khrmankumsl 28 günlük olduk inanılmaz gaz sancısından dolayı deli gibi ağlamaları gece sürekli kıpırdanması uykuya geçişinin çok zor ve uzun olması bizi çok yordu kolikliği dibine kadar yaşıyoruz. Nurse harvey kullandık etki etmedi mafllor plus aldık biraz azaltsada oda çözmedi. Evolvia nutripro 1 numara mama kullanıyoruz mamasını hiç değiştirmedim büyümesi iyi olduğu için. Gazın sebebi bu mama mı bilemiyorum ama kabızlıkta yapmıyor. Sancısına kimyon tohumu çayından bir çay kaşığı vererek veya şerbetle çözüm bulabildik kısa süreli olsada. Annem kollarını sarıyor ağlama krizinde öyle sakinleşiyor diyebilirm.
EsraYusufCan Benim oğlumda çok gaz sancısı çekiyordu YouTube da kolik bebekler için anne karnındaki sesler var onu açtığımda çok rahat oluyor kısa sürede uykuya dalıyor denemenizi tavsiye ederim khrmankumsl
Sevimina Benim kızım da kolikti aynı sıkıntıları bizde yaşadık ama mamayı değiştirince daha da azaldı aptamil conformil kullandık biz bide biogaia ve zinco bize çok iyi gelmişti
ayazasaf Sevimina aptamilin büyümeye etkisi nasıl acaba bazı mamalar büyümeye katkılı değil diyorlar kullananlar
khrmankumsl Sevimina biogia bize etli etmedi ama maglor plus biraz rahatlatıyor gibi aptamil de kabız yapıyor diye duydum
Sevimina ayazasaf aptamil conformil deneyebilirsiniz onun mamalarında çok besleyici tadı çok hoş değil ama kızım severek baya kullandı doktorumuz tavsiye etmişti bu mamayı zaten gazlı bebekler için üretilmiş bi mama
khrmankumsl ayazasaf Humana antkolik mama varmıs denicem onuda artık ne bulsam deniyorum. 35 günde hayatımın en büyük çöküşünü yaşadım ve hatta 3 gün toplamı 5 saatlik uykuylayım dayanılcak gibi değil
Sevimina ayazasaf ben memnun kaldım açıkçası her ay doktor kontrolüne gittiğimizde kilo alımı fazla oluyodu emiyordu da aynı zamanda önce hipp kullandım onu da sevdik ama inanılmaz gaz yapıyordu aptamilden sonra denedik bi kez hipp mamayı sabahı sabah ettik sonrasında hep aptamil kullandım 6 aya kadar şimdi kullanmıyoruz
ayazasaf Sevimina bende değiştireyim o zaman evolvia kullanıyorum ama gaza çözüm bulamadık birde aptamil deneyeyim teşekkürler
Sevimina khrmankumsl Kabızlık yaşamadık biz bilemiyorum her bebek farklı da olabilir ama biz biogai ile birlikte kullandık probiyotik olduğu için belki kabızlık sorunu olmadı bizde
khrmankumsl EsraYusufCan ahh ahh denememmii mooms aldık elektirkli bir sürü para verdik içinde anne karnı sesi deniz dalgası süpürge sesi var sallanma çeşitleri neler neler ama yok koliğinde koliği yani
ayazasaf khrmankumsl bizde öyleyiz migren hastasıydım zaten daha beter oldum başımı kaldıramıyorum Allah razı olsun annem yanımda olmasa mahvolurduk 😞
EsraYusufCan khrmankumsl Hadi ya zormuş sizinki bize etki etti çok şükür oğlum o sesi duyar duymaz sakinleşiyor
ayazasaf Sevimina erken doğdu zaten zayıf olduğu için besleyici birşeylere ihtiyacımız var iniallah kilo alımınıda destekler teşekkürler
Sevimina Rica ederim ne demek 🤗bi deneyin inşallah sizde de aynı etkiyi verir, bebeğim o mama sayesinde inanılmaz rahatladı hatta kolikliği geçti bile denilebilir .Bu arada her yerde satılmıyor ben Migros ve eczanelerde bulabiliyordum
hanifedog golden goat sindirimi çok zor bir mama doktorumuz keçi sütlü mamaları özellikle önermedi çinde prebiyotik filan da yokmuş. aptamil veriyorum ben hiç sıkıntı yaşamadım