gurbet_gelini12 Kurabiyecanavari senede bir ay yaparım oruç ayında daha etki yapıyor hem az yiyip hem leslie yapıp 10 kilo verdim ama biraktığım an göbiş geri çıkıyor😂😂😂
Svartbabe Kurabiyecanavari çevremdekilere göre daha fazla kilo verirsem çirkin olucam o yüzden kendkm motive olmam lazim🤣
Aycanmbenim Kurabiyecanavari yaa bende 80 kilo oldum bugğn başlıyorum kız senin gazınla sana dua edeceğim 😂 8 saat yeme aralıpında neler yedin peki normal düzeninden farklı Abur çubuğu filan tamamen bıraktın mı ?
Balim61 GokceOrmanci Ben normldede sabh kahvalti ve aksm yemegi yerim ondn sonra baska bisy yemem genelde yesmde cok nadir buna ragmn bazn kilo.aliriym nasl oluyo anlamadim.Yani bi nevi suan sizn diyet dedignz benm rutin hayatim
Zeytinnn-gozzz1 Kurabiyecanavari benim fazla kilom yok ama malesef göbek sorunum var, sezaryenden öncede azıcık vardı ama şimdi 5 aylık gibi yaa. Buna da çözüm olur mu?
GokceOrmanci Balim61 ben 16 kilo verdim işte bebegim 4. Aya gordi. 1 aylikken baslamistim. Şimdi devam ediyorum hamile kaldığım kiloya geldim ama dahada vermem gerek
gurbet_gelini12 Zeytinnn-gozzz1 leslie yle gitti ama ameliyat oldum göbek fitiği tekrar göbeğim çıktı🤦♀️🤦♀️
Edalikuzusu Tomi şu an zaten sadece kardiyo yapıyorum. Spor hocasının önerisiyle şu an 6 gün gidiyorum her gün kardiyo. Konuştuk zamanla ağırlığa geçince haftada gelme gününü azaltıcaz dedi.
Kurabiyecanavari 1anne2cicek o zaman ertesi gün 12.30 da başlarsınız. Düzeninize göre ayarlayın, önemli olan 16 saat ara.
Aselzumra23 Kurabiyecanavari bende if yapıp zayıflamıştim ince falan güzel oldu ama adet düzenimi bozdu araştırdığım da 16 saat açlık hormonal dengeyi bozuyormus kadınlarda bir ay içinde 3 kez adet olunca anladım bunuda
Kurabiyecanavari Zeytin_cekirdegi ben makarna pilav sevmiyorum o yüzden yemedim. Kilolarımı da bunları yemeyerek aldım ama:) onun yerine pizza hamburger falan seviyorum malesef. Ama evet yedim bunları canım isteyince 16 saat açlık kuralına uyarsanız kilo verirsiniz🌸
KahveliVera GokceOrmanci ya 108 kiloyu nasıl vericrm valla ipin ucunu kaçırıyorum kaçınca da komple gidiyor hevesle gidiyit
Kurabiyecanavari kenankaan KahveliVera kilo verdikçe motive oluyorsunuz bu şekilde. Nolur yapın ve istediğiniz kıyafetleri giyin🙏 Kilo vermekle yıllarca uğraşıp bu çözümü bulup yardım olsun diye yazdım inanın çok kolay🙏
goldumsu Gnc27 bugün düğüne gittim fotoğraflara bakıyorum hepsinden 10 yaş büyük gibiyim çok üzüldüm. Dışardan öyle gözüktüğümü farketmemiştim ki minyon bi insanım
1anne2cicek Kurabiyecanavari hmm siz 12.30 baslayip 19.30 da mi bitiriyorsunuz ve bu arada hersey yiyor musunuz lütfen detayli anlatirmisin dinledim ama ne bilim sanki yaoamayacak gibiyim kendinizden örnek verebilirsiniz mesela