Pinarerdem1 Zumra343 dün yani 13 aylık iken sıfıra vurdum, ana saçları bicimsizdi bı tarafı kısa bı taraf uzun o yüzden kestim
HEY03D Zumra343 doğduğu gün kesilmişti yoğun bakımda kesmişler. 3 aylık olunca düzelttirdik. Şu an 4.5 aylık
Filiz74 Merhaba oğlum 24 aylık.20 aylık iken saçlarını üstten aldırdım.Çok da iyi oldu.Gür ve kıvırcık saçları var.Masallah hiç sorun yaşatmadı da.Sonra doğum gününe bir hafta kala tekrar kestirdim.
Zumra343 Filiz74 benim bebeğim saçlı doğdu sonra döktü bi kısmını bi tarafı uzun bi tarafı kısa yeni doğan tüylü kediler gibi😂
teacherandmom_ Biz oğlumun saçını 6 aylıkken makineyle 2 numaraya vurdurduk ilk. Şimdi 7 aylık uzadı biraz yine makineyle düzenlenecek saçı
Askaaska Denizmooom Antalya’da yaşıyoruz memleketimiz Eskişehir o kadar çok arıyoruz ki havasını..konudan alakasız ama görünce yazmak istedim 😊
Denizmooom Askaaska gittiği gün gecti isilik oldu her yer simdi bizde Antalya da tatildeyiz her yeri isilik gün sayıyorum gitmek için biz pencereler kapalı yatıyoruz Eskişehir de sabaha doğru buz gibi oluyor akşamları parkta üstüne kapşonlu giydiriyoruz ama bizde kışın buralara özeniyoruz aralıkta cocuklar eve kapanıyor 🥲
Hollymolly Merhaba hanımlar benim oğlum 7bucuk aylık güzel bi saç tadı yaptırmak yanlardan aldırmak istiyorum ama daha erken mi acaba? Jilet vurup komple kesmeyi asla düşünmüyorum cünkü saçları böyle cok havalı 🙈sapsarı ve düz. Ayrıca da gür ama ense bölümü biçimsiz bir de cok terletiyor. Berbere götürebilir miyim ki acaba
NeseA Hollymolly berbere götürebilirsin canım istediğin gibi kesiyorlar. Rabbim ömrünü hayırlı sağlıklı etsin inşallah 🤲🏻😘
Handan93 Subebek21 benim kızım da 11 aylık hiç kestirmedim daha, babannesinin saça takıntısı var herkesin saçına karıştığı gibi kızımın saçına da sürekli yanlarını biraz toplatalım, bi kestireyim gür gelsin diyordu bende kestirmiycem büyüyene kadar dedim biraz da ona inat kestirmiyorum 🤭 saçları güzel zaten uzadı da bağlıyorum sadece ense kısmı biraz kısa kaldı önlere göre
Arctrus 18 aylık hiç kestirmedim,oğluşumun saçlarına nasıl kıyayım :) bağlıyorum,zamanında annem kardeşimin saçımı kazıtmıştı çim adam gibi çıktı saçları haha asla kazıtmam ,ne zaman keserim bilmiyorum ama uçlardan alırım belki seneye beldi 3 seneye :)
Danlacann Arctrus ay benim bebemde 14 aylık sarı sarı saçları hiç kıyamıyorum ama 40 derece sıcaklarla bogusuyoruz cok terliyor genelde topluyorum ama yine de mecbur kestircem herlde kocam her gün soruyor ne zaman diye bir türlü kıyıp kestirmiyorum her gün bir kaç gün sonra diye geçiştiriyorum 😬🥲
Rav-Ebu Zumra343 Kızımı 40 ından sonra kesip ağırlığında sadaka verdik. Oğlumu da az önce kestik 25 günlük ☺️onunda sadakasını verdik mi kurbanı kalıyor sadece inşallah rabbim onu da nasip eder❤️
Budiss_Moms Rav-Ebu bizde 25 günlükken kestik. Kurbanını 3 günlükken kesmiştik saçı kesememiştik ozmn. Ama ne zaman uzar diyorum şimdi de sıfıra verdik çünkü 😒
Denizzz88 Zumra343 bebeğim baya saçlı doğduğu için 7-8 aylıkken önleri gözüne girmeye başlamıştı eşim makasla hafif hafif düzeltmişti gözüne girmesini engelledi ama ilk saç traşını tam 1 yaşında doğum gününden bir gün önce eşim götürdü kendi berberine orda yaptırdı çok kısaltmadan güzel olmuştu