Sefaserpil Çocuklarınız kaç yaşında anaokuluna vereceksiniz yada hiç vermeden 1. Sınıf mi başlatacaksiniz yaş sinirlari neydi ilkokul anaokul için 5 biliyorum ben normlde macburu 1. Sınıfta 6 yaş biliyorum
Ikrazumra19 Sefaserpil temmuz da 4 yasina girdi eylulde krese basliyczk kizim ilk okul yasi 72 ayini dolduruncs
Melek_annesi_06 Sefaserpil benim kızım 31 aylık anakoluna gidecek Eylülde yarım gün şeklinde deniycez sonra tam gün olucak biz yurtdışındayız Türkiye de nasıl oluyor hiç bilmiyorum 💐
Sefaserpil Ikrazumra19 yani kaç yaş oluyor siz sanırım devlet anaokili değil devlet 5 yaşta tam alıyor diye biliyorum
Sefaserpil Buglem_Bugra aynen bizimkide 3 yaşında 28 Şubat 2019 doğumlu bende şuan iyim kreş flen vermek istemiyorum cunki evdym iş güç yok zaten tek çocuk bide küçük daha bizim ki merak ettm için sordum
Sefaserpil Feyzmomm yani 6 yasna kadar devletemi gitcek ben düşünmüyorum daha küçük ya tek çocuk zaten iyi böyle diyorum
Feyzmomm Sefaserpil Canım benimki biraz asosyal. Tek başına oynaya oynaya artık hiçkimseyle anlaşamıyor. O yüzden evet 2 sene gönderecem. Devlet okulana gönderecem kayıt ettim zaten. Yıllık 1000 lira gibi bir ücret ödenecek ( 600 okula aylık 60 lirada bakıcı ablaya). O şekilde gönderecem ben.
Feyzmomm DunyaHusna07 Benim bildiğim kadarıyla alınmıyorlar. Hatta benim kızım bir kaç ay falza ile alındı.
Sadecan DunyaHusna07 benim kızım 6.9.2019 doğumlu. Vilayetler hizmet birliği anaokuluna yazdirdik. Bazı şehirlerde var, ama yarı özel sanırım çünkü eylul ücretini haziran ayında 1500 olarak verdik zam gelecek demislerdi
Girlannesi Sefaserpil Kızım 3 buçuk yaşında devlet anaokulu almadı yaşı tutmuyor diye. çok istemiştik ama olmadı 2019 olanları almıyorlarmış 4 buçuk 5 yaş öncelikleri