Teemo07 zeynepbalci ben sürekli veriyorum, içiyor bırakıyor. göz önünde zaten sürekli sulugu. Gidip gelip içiyor ki gece zaten milyon kez suniçmek için kalkıyor ama çok çok da terliyor.
Denizanasi92 zeynepbalci bizde de aynı dün hafif turuncu leke oldu bezde hatta korkmaya başladım su veriyorum emziriyorum en azından leke gelmiyor şuan
zeynepbalci Minikminik gece mi yapmak istemiyor acaba, gün içinde biraz görsem iyi oluyorum ya gece çok uyanmaduğı için sabahki bezi boş olabiliyor ama gündüz ds boş oluyo korkutuyo
zeynepbalci Teemo07 gündüz aynen göz önünde olduğu için daha rahat ama gece hiç su teklif etmedim etsem mi acaba, emziriyorum da gündüz mama da alıyo ama gece vermiyorum su mu teklif etsem emzirme sonrası
Teemo07 zeynepbalci siz teklif edin geceleri de. 1 2 yudum bile olsa olur. Ben mama saatleri dışında her uyandığında veriyorum. İçip uyuyor geri
Nefesin-Annesi zeynepbalci Bizde izmirdeyğx benim kızımda öyleydi deli gibi su içiyor ama boştu bezi hep şimdi bşr kaç gündür devamlı doluyor bezi bende anlamadım bi sıcak terle atıyor bir gün esiyor hava değişik oldum bende napcağımı şaşırdım
zeynepbalci Nefesin-Annesi evet bi kaç gündür serin gibiydi yine 35 37 lere çıkacakmış sıcaklık napcaz bilmiyorum bi de ishal kızım zaten su kaybediyor 🤦♀️
Teemo07 zeynepbalci su çok önemli gerçekten. Özellikle şu havalarda. İhtiyaçları oluyor. Ohh yarasın kuzuma.
Mrvll zeynepbalci Mardindeyiz. Bizim de çişli bez sayısı az geliyor. 4-5 görüyorum. Önceden daha çoktu. Terle attigini umuyorum.
zeynepbalci leopar yok kuzum koku yok rengi de normal geceki bezi sabah açınca bazen hafif koyu sarı oluyor o kadar