Bebegimm1 Birkedilianne indirme derken mesela ne gibi seyler indiriyorsunuz film falan mi yada uygulama mi ve nerden indiriyorsunuz
Birkedilianne Bebegimm1 istediğiniz bütün uygulamaları oyunları indirebilirsiniz akıllı tv yani kısacası smart tv de Netflix ve YouTube dışında bir şey olmuyor onlarda içeriğinde oluyor gain, disney vb gibi uygulamaları indiremezsiniz
Bebegimm1 Birkedilianne smdi baktim netten benmki smart tv keske bunu onceden okusaydim andiroid alirdim tv yi.bende koca tv niye uygun diyordum demek ki ozelligindenmis
Birkedilianne Bebegimm1 Evet malesef benim de öyle büyük ama bir işe yaramıyor mi box aldım mecbur bende bilmiyordum öğrendim ama geç oldu
Bebegimm1 beyazkelebegim cahilligime verin 😂aslinda teknolojiyle aram biraz iyidir ama ben tv de indirme oldugunu smdi okudum soyleyin bakim play store falan mi oluyor tv de ordan mi indiriyor
saribezlianne beyazkelebegim ben daha önce 101 de çalıştım. Mağaza müdürümüz fabrikadan geçemeyen çok ufak çizikleri marketlere veriyor demişti. Ama gözümle görmedim bir şey diyemem
beyazkelebegim saribezlianne bende açıkcası pek güvenmiyorum ama işte maddi açıdan diğerleri mazağadakiler çok yüksekmiş
Tugcebyrk beyazkelebegim iki yıl oldu alalı benimki küçük ekran hepsi aynımıdır bilmem ama internette biraz araştırdım youtube netflix falan izlerken donma sorunu yaşayan baya kişi varmış ama bu herkeste olmamıştır tabi
Perperi beyazkelebegim ben üç senedir kullanıyorum memnunum. (Biz çok izlemiyoruz, çalışma süresi epey az)
BurcuGorkem Annem a101 den aldi beb cok begendim gecişleri çok hızlı, bende sunny var hiç guzel değil değişirken toshiba alıcam