myangel hasanaleyna6155 bende aşırı korkuyodum çok kastığım için doktorum anesteziyle takmayı önerdi. O şekilde 15 dakikalık derin bi uykuya daldım uyandığımda her şey bitmişti. Sonrasında anestezi biraz kafa yaptı ama olsun 🤪
1mom1baby Kbraesmags mümkünse reglinin 3. Günü olması lazım kanamanın yoğun olduğu zaman ben o zaman gittim taktırmak istiyorum dedim hastanede yokmuş eczaneden aldım geri geldim taktı hemen
Nisanur69_ vugarmehriban doğduğundan beri korunmasız ilişkimi oldu.. Nasıl hamile kalmadın..korunmasız
vugarmehriban Nisanur69_ diyorum ya normal yolla korunduk sperm disari akiyordu hemde sut veriyordum sutum 9cu ada kesildi daha sonra regl oldum
Minamom hasanaleyna6155 tamamen ağrı eşiğinle alakali bir durum. Çok kolay diyolar ama çok aciyabiliyor canın tatlıysa sıkıntı 😂
Aysel93 hasanaleyna6155 Tam samimi soyluyorum taktirmak icin gittigimde agliyodum ama aglamamla kaldim ne takarken ne cikarirken acitmiyo hic ama hic
Aysel93 hasanaleyna6155 ve takarken de cikarirken de adetin son gunu gitmeniz lazim ve spiraldan sonra adetinizde uzanmalar ola bilir normal bu
hasanaleyna6155 Yasmus olmadı canım yapamadılar denemedikleri alet kalmadı çok dar zaten bide onlar o kadar uğraştılar acıdan ağladım valla ama olmadı doktor başka doktor çağırdı oda uğraştı çok kar daha fazla uğraşırsam kanaman olur dedi kaldırdı🤦♀️