hasanaleyna6155 Kızlaaaar yarın sabah spiral taktırmaya gideceğim😭😭ama cesaret edemiyorum çok korkuyorum napabilirim bana biraz destek berin ya taktıranlar anlatabilirmi noluyo nasıl oluyor 2 gündür stresten başına ağrılar girdi haya
Sydaaa11 hasanaleyna6155 Ben Kirkim ciktiktan sonra taktirdim hiç bi şekilde acı hissetmedim bumuydu dedim ama acıyacak korkusuyla girmedim sanırım onunlada alakası çok var
Coatlicuee hasanaleyna6155 canım yeni taktırdım hicbişey korktugun gibi olmuyor 5 dakkada takıyorlar adet sancısı gibi sancın ve kanaman olur dediler ama hic sancım olması kanamamda 10 gün sürdü
1mom1baby hasanaleyna6155 12 gün önce taktirdim 5 dk bile sürmüyor takılırken karında anlık yoğun ağrı oldu bittiği an o da gitti o bölgede acı olmadı sadece yapıldığını hissediyosun vajinal ultrason gibi gün içinde de belimde ağrı oldu ertesi gün geçmişti sonrasında ağrı leke falan olmadı ilişkide oldu hiçbir şekilde sorun yaşamadım
vugarmehriban takdirmadim kizim 10aylik ce gecikmem var korkuyorum kizim dogdukdan 9ay sonra regl oldum 2ci ayim hala olmadim korkuyorum
hasanaleyna6155 vugarmehriban yaaa daha bebişinde küçük olsun herşey Allahtan Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Yasmus Bende merak ediyorum şurda durayım kırkım çıkınca bende. Düşünüyorum korku öyle böyle değil 19günlüğüz daha ben şimdiden düşünüyorum napıcam nasıl olucak die
Enesenemir Coatlicuee acısı falan umrumda değil ama sadece fazla kanamadan korkuyorum zaten cokkk oluyorum uzun sürmesine dayamayacağım için hep erteliyorum.
hasanaleyna6155 Coatlicuee ayy inşAllah taktırabilirim ya doğumdan hiç korkmadım ama bu spiralden aklım çıkıyor🙈
Miniginannesi hasanaleyna6155 2 gun once taktirdim canim korkulck birsey yok aci da yok sadece sızlıyor takarken snra geciyo merak etme