ballibadem Kızlar bebeğim 8 aylık uyku arkadaşı alsammı diye düşünüyorum memnun kaldığınız ürünler varmı bide oioinin emzikli uyku arkadaşını merak ediyorum kendisi baya küçük ama ürün yorumları çok olumlu bir bilginiz varmı
Baharetto ballibadem merhaba ben 10 günlükken fisher price in koala olanını aldım. Çok memnunuz beyaz gürültü ve müzikler var içinde. 15 30 ve 45 dk ayarlayabiliyorsun bitince kendı kapanıyor ama pil çok tüketiyor:(
Archmomm ballibadem doodoo uyku arkadası kullanıyorum yeni doğumdan beri çok memnumum . Yeni dogan zamanında uyandığınde sesi algılayıp beyaz gürültü sesi ile bebişimi uyutuyordu . Şimdi 16 aylık sayılır sese gerek kalmadı ama heryerde bizimle.
MucizeKalbim ballibadem bence Örtü tarzi bisey alma. Kucuk elinde tutacagi sekilde bi yumuşak, guvenli bi ayı tavşan vs. Bisey al
Hollymolly ballibadem linki nasıl veriliyor bilmiyorum ama trendyola Müslin uyku arkadaşı yazınca çıkıyor emerald uyku arkadaşım
kivanccmom ballibadem biz de hem budizz kullanıyoruz hem de şöyle bişey kullanıyoruz budizzi daha çok doğduğunda beyaz gürültü olarak şu anda da pış pış için kullanıyoruz linkini vereceğimi de uyku esnasında elinde tutması için kullanıyoruz https://ty.gl/cdmugo6oxx
Samanalevi kivanccmom nasıl alıştırdınız? Kaçıncı ayda Müslini verdiniz eline? Benimki 10 aylık alıştırmıyorum ayı verdim sevmedi galiba hep yatağında tutuyorum asla yataktan çıkarmıyorum uyumadan önce verdiğimde tutmuyor diye uyuyunca sarılarak bırakıyorum ama yok
Linaa222 ballibadem ben de ebebekten aldim fakat polarlı olduğu için havalar da sıcak tutmuyo bgnlerde müslin mendil veriyorum eline😃
2209 Samanalevi bizde sizin gibiyiz. tam 10 aylik olduk. Uyurken emerken hep beni ellicemk cimciklicek illa bende örgü ayi koydum sevmedi onu. Alternatif ariyorum 😏
Bibebebi ballibadem oioiyi 4 aylıktan beri kullanıyoruz çok memnunuz. 11 aylık olacak hala onla uyuyor. Emmese de elinde. Normalde emzik emmiyor bu arada☺️
Eliz13 ballibadem budimiz var bizimde sarılarak uyuyo fiyatı yüksek ben dolap uygulamasından aldım gayet iyi geldi
3yasakadarsifirekran ballibadem Hamileyken fisher price nin müzikli ışıklı su samurunu almıştım doğdundan beri hep yatağına koydum şimdi onsuz uyumuyor ona sarılarak uyuyor 🥰
Smgesmge 3yasakadarsifirekran biz de doğduğundan itibaren bunu kullanmaya başladık. Daha hiç sallamadım çocuğu müzikle ve titreşimle uyuyakalıyor🤭
Tugce ballibadem Hamileyken özene bezene Zara’dan uyku arkadaşı tavşan aldım. Sarılıp benim yatasım geliyor öyle şık. Bebeğim ise babasının gri tshirtünü tercih etti. Uykusu gelince eline alıp kendini yere fırlatıyor
Maysakusunannesi ballibadem ben budizzz in beti olanı aldım. 6 farklı ses var içinde. Bizim kız ninni ve pışpışla uyuyor. 35 günlüğüz. 3. günden beri ona alıştı🥰
Burcubuse26 Maysakusunannesi bende ondan aldım 2 aylıkken ama asla sevmedi asla almıyo itiyo fırlatıyoo başka bişey alsam alışırmı🤣 benim kız beni uyku arkadaşı yaptı😟