Zeyk Deryatkd07 benimde 1 vucuk ay oldu indi cok az var asıl merak ettiiğim bu kahverengilik ne zaman gecicek 🙄
Momofaboy Deryatkd07 2,5 aylığız biraz indi. Korse aldım çok kullanamadım ben. Korse gibi iç çamaşırlarım vardı onlardan kullandım. Korse çok bunalttı beni.
balcicegin_annesi Deryatkd07 25 gün önce oldum iki tür korse takıyorum 10 gündür 8 kilo gitti ama göbeğim ve basenlerim hala var göbeğim orta derece de var o da spor ve yürüyüş ile geçer ancak
Deryatkd07 Zeyk bana 13 gün oldu inmedi daha korse kullanmayı düşünüyorum ne zaman başlasam kahverengilik ne ☹️
Damlalparslanozdmr Deryatkd07 doşumdan ilk bi hafta sonra kullandım ama 2 hafta sonra çıkardım çıkarınca göbek kaldı haliyle
2prenses Benim 1 ay 23 gün oldu düzenli bi şekilde korse kullanmadım açıkçası aklıma geldikçe taktım. Ama hala var karnım ve bu 2. Sezaryen
Deryatkd07 feldspar aay ne güzel benim sezaryenden sonra resmen 4 aylık kaldı karnım şimdi 3 aylığa indik 😂
Zeykemk26 Zeyk bende var valla uouzun cızgı hatta gobek etrafım sımsıyah tıksınıtorum :-( 1 ay 25 gunluk oldu
Momofaboy Deryatkd07 bence öyle. Tamam kaslar salıyo kendini haliyle dokuz ay yük taşıyo ama bünyesel diye düşünüyorum. Zaten basenlerim cardı tosun gibiyim şu anda basenden taraf.
Deryatkd07 balcicegin_annesi ben Doğumdan sonra 10 kilo gitti hemen göbeğim ama 3 aylık gibi kaldı inşaAllah gider 😂