Deletedmom_109 Ghunsunshine hımmm 🫠🫠🫠 izledikten sonra mecbur ailecek tek yatakta sarılarak uyuyacaz 🫠
Deletedmom_109 gokanlam3 ayy video atmıyor ki 🥹 bayılıyorum hiç unutmam doğumdan bir ay önce kankalarım gelmişti biri hiç izlememiş bilmiyor. Hemen sezen aksu yıldız tilbe olaylarını açmıştım 🥹🥹 şokopopla ilgili en güzel anım 🥹😁
Gryffindor Deletedmom_109 Biri katarsis biri de Armağan çağlayan. İzlemişsindir muhakkak ben kanal adı vereyim diye dedim😃 Ezgiloji de sessiz vlog. Ama böyle tüm günü göstererek değil genelde yemek ve kitap belgesel paylaşımı yapıyor. Bilemiyorum beni yemek yapması çok rahatlatıyor çok değişik tarifler veriyor 😃
Deletedmom_109 Gryffindor sessiz vloglar popüler bu ara bakayım hepimizin rahatlamaya ihtiyacı var 💆🏻♀️
Derinnn0 Deletedmom_109 magazin derseniz şokopop derim :) “ burası şokopop Türkiye’nin en derin magazin çukuru ” 😂
Deletedmom_109 Derinnn0 magazin takip edip şokopopu bilmeyen de yanii 😁 çok seviyorum kendisi video atsın bolca inşallah amin😁
Derinnn0 Deletedmom_109 kaç senede bir ancak 😂 bölümlerin arasını açıyor önceki konuyu unutuyorum 😂 bunu seviyorsanız Instagramda aşkın ve acının diyari’nıda seviyorsunuzdur 😂
Derinnn0 Deletedmom_109 bende şuan kullanmiyorum insta ve dediğiniz gibi yutup tüm günümü alıyor hele short videoları 😂