Deletedmom_109 Bu ara büyük boşluktayım sevdiğiniz eğlenceli bilgi verici her türlü Youtube kanallarına talibim 😁 vlog tarzı kanalları izleyemiyorum. Flu tv evrim ağacı khan akademi tarzı önerilere açığım 😁 drama- magazin kanalı da olur 😁
Adarenn Deletedmom_109 gezi vloglarını izliyorum bir hayalin peşinde ve maceraname dünyayı geziyorlar birde farklı kültürlerini merak edip izlediğim Afrika yıldızı var çok iyi Türkçe konuşuyor benim izlediklerim bunlar Haa birde ozlem kesifte var tiny house evlere sayesinde merak saldım
Halimea Deletedmom_109 müjda üsame Beyza burak şahin Mehmet yıldız Tuğba caner Cok izlemesemde bunlara bakarım🤗
Deletedmom_109 Adarenn bakayım hemen onlara 👀 ben tiny house olayını daire kanalında görmüştüm. Güzel ama 1 ay kadar yaşayabilirim hissi veriyor bana 😁
Deletedmom_109 Minnikkiz linç yemeyeceksem hiç samimi gelmiyor da demek istemiyorum ama nasıl desem cringe geliyorlar ya 😁 maşallah Allah mutlu etsin keşke video çekmeseler 🥹
Cemre_61 Deletedmom_109 magazin istiyorsan “Yağmur Çevik” komikli gülmeli istersen “Noluyor ya “bayılıyorum onlara 🥰 bide karavan videolarını çok seviyorum vlog olarak “yolcuların dikkatine” diye bir kanal evli çift onlarda çok keyif veriyor bana
Halimea Deletedmom_109 ayyy ben tam okumamısim kusura bakma ,bunlar vlog sadece mehmet yıldız hocam vlog değil
Deletedmom_109 Gryffindor Murat soner ve tepkikolik izlediklerim ama diğerleri duymamıştım teşekkürler 👍
Ghunsunshine Deletedmom_109 yer6 kanalı Muhammet bahçecik öneririm eğer mistik, gerilim, drama biyografik içerikler metafizik röportaj ve video lar izlemekten hoşlanıyorsanız :)
Deletedmom_109 Ghunsunshine Ghunsunshine mistik, gerilim, drama biyografik içerikler metafizik röportaj American Horror Story sanki 😁😁 gece beni korkudan uyutmaz gibi bir içerik😁 bakayım ama teşekkür ediyorum 👍
Gryffindor Deletedmom_109 Biri katarsis biri de Armağan çağlayan. İzlemişsindir muhakkak ben kanal adı vereyim diye dedim😃 Ezgiloji de sessiz vlog. Ama böyle tüm günü göstererek değil genelde yemek ve kitap belgesel paylaşımı yapıyor. Bilemiyorum beni yemek yapması çok rahatlatıyor çok değişik tarifler veriyor 😃
Ghunsunshine Deletedmom_109 metafizik bu duble uyaran içerir 😁🤭 insanı baygın ruh halinden alıp çıkartıyor ama😬
Deletedmom_109 Ghunsunshine hımmm 🫠🫠🫠 izledikten sonra mecbur ailecek tek yatakta sarılarak uyuyacaz 🫠